Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Galaxy Note 20 Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Galaxy Note 20 renk seçenekleri

Güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda merak edilen Galaxy Note 20 renk seçenekleri ortaya çıktı.

Daha önceden yapılan sızıntılarla beraber Galaxy Note 20 ve Note 20 Plus ikilisi ile ilgili şimdiye kadar birçok önemli detay gözler önüne serildi. Tüm bu yaşanan gelişmelerin yanı sıra bugün ise merak edilen Galaxy Note 20 renk seçenekleri ortaya çıktı.

Gearcoupon adlı internet sitesi üzerinden servis edilen bilgilere göre serinin giriş modeli olarak lanse edilecek olan Note 20 modelinin yeşil, gri ve bakır olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle beraber geleceğini görmekteyiz. Bunun haricinde yine aynı raporda serinin tepe modelinin ise bakır ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle beraber satışa sunulacağına da özellikle dikkat çekiliyor.

Galaxy Note 20 renk seçenekleri
Galaxy Note 20 Tasarımı

Galaxy Note 20 Serisi Özellikleri Nasıl Olacak?

Son yapılan raporlarla beraber Note 20 serisinin özellikleri de yeniden gözler önüne serildi. Paylaşılan bilgiler, Note 20 serisinin satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya Exynos 992 işlemcisinden güç alacağına işaret ediyor.

Ekran kısmında ise serinin giriş modeli 6.42 inç boyutundaki 60 Hz yenileme hızına sahip olan AMOLED bir ekranın üzerine kurulacağı ifade ediliyor. Serinin tepe modelinde ise yine aynı şekilde 6.87 inç boyutundaki bir AMOLED ekrana yer verileceği iddia ediliyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olacağı belirtilen bu ekranın ise 3094×1444 piksel çözünürlük ve 497 PPI yoğunluk değerlerini de kullanıcılara sunacağı ön görülüyor.

Batarya tarafındaysa paylaşılan bilgilere göre serinin giriş modelinde 4.000 mAh, Plus modelde ise 4.500 mAh boyutundaki bir batarya yer verileceği belirtiliyor.

İlginizi çekebilir: Apple Card Rakibi Samsung Money Tanıtıldı