Anasayfa Haber The Last of Us Part 2 için Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

The Last of Us Part 2 için Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

The Last of Us Part 2 TV reklamı

19 Haziran tarihinde çıkışını gerçekleştirecek The Last of Us Part 2, oyunseverleri meraklandırmaya devam ediyor.

2 hafta sonra resmi olarak çıkışını gerçekleştirecek olan The Last of Us Part II için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yaklaşık bir buçuk dakika uzunluğunda olan oyunun televizyon reklamı, sinematik sunumuyla ve kalitesiyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Oldukça heyecanlı sahnelere ev sahipliği yapan kısa tanıtım videosunda herhangi bir oyun içi mekaniğe yer verilmiyor. Daha çok oyunun hikayesine odaklanan fragmanda, aynı zamanda iki farklı zaman dilimi de oyunculara gösteriliyor.

Bununla birlikte oyunda yer alacak olan düşmanları da görebileceğimiz televizyon reklamında, ayrıca gireceğimiz yakın mesafeli çatışmaları da bir kez daha görme fırsatı yakalıyoruz. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri bugün yayınlanan fragman ile başa başa bırakalım.

Oyunun Yeni Fragmanı:

https://youtu.be/TXl9GI1p_Os

Toplamda 100 GB depolama alına sahip olacağı açıklanan oyun halihazırda PlayStation Store üzerinden ön sipariş verilebiliyor. Toplamda 429 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olacağı açıklanan oyunun aynı zamanda Türkçe dil ve Türkçe dublaj seçeneğine de ev sahipliği yaptığını belirtelim.

İlginizi çekebilir: PlayStation Days of Play İndirimleri Başladı