Anasayfa Haber EA Play Live ve Steam Game Festival Ertelendi

EA Play Live ve Steam Game Festival Ertelendi

EA Play Live & Steam Game Festival

EA Play Live ve Steam Game Festival: Summer Edition etkinlikleri için devam eden protestolar kaynaklı olarak yeni tarihler belirlendi.

EA Play Live ve Steam Game Festival: Summer Edition etkinlikleri Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nde devam eden protestolar nedeni ile ertelendi. George Floyd adlı siyahi vatandaşın polisin aşırı güç kullanmasından dolayı hayatını kaybetmesi ve ardından ülkede ırksal eşitsizliğe karşı başlayan protestolardan dolayı daha birçok konferans, duyuru, etkinlik ve ürün çıkışı da ileri tarihlere kaydırıldı.  Bunlardan bazıları ise Guerrilla Collective, Cyberpunk 2077 – Night City Wire, Sony PlayStation 5 lansmanı ve Android 11 çıkış etkinliği olmuştu.

Son dönemde zaten Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle ertelenen etkinlikler, şimdi de protestolardan gerçekleştirilemiyor. EA, normalde 11 Haziran olarak belirlediği Play Live etkinliğini 18 Haziran tarihine kaydırdıklarını paylaştı. Valve ise 9-14 Haziran arasında gerçekleştirilecek Steam Game Festival: Summer Edition etkinliği için yeni tarih olarak 16-22 Haziran aralığını belirledi.

Yeni açıklanan tarihlerde de tekrar değişiklik olup olmayacağını ise zaman gösterecek. Malum, 2020 yılı art arda gerçekleşen hiç beklenmedik olaylar ile devam ediyor.

İlginizi çekebilir: PlayStation 5 Tanıtım Tarihi Ertelendi