Anasayfa Haber Bülten MSI, Yeni Nesil İşlemcili Mini PC Modelini Duyurdu

MSI, Yeni Nesil İşlemcili Mini PC Modelini Duyurdu

MSI, ilk kez Intel 10.nesil Comet Lake işlemciyle gelen yüksek enerji verimliliğine sahip Mini PC’yi duyurdu.

Cubi 5, arttırılmış bir işlem gücü ve genişletilmiş işlevselliğe sahip. Yeni çıkan MSI PRO MP221 monitörün arkasına da rahatlıkla monte edilebilen Cubi 5, böylece temiz ve düzenli bir çalışma ortamı sağlıyor. Cubi 5’in performansı ve PRO MP221’in kaliteli ekranı ile artık çalışırken çok daha rahat edebileceksiniz.

Ufak ama Yetenekli – Cubi 5

Cubi 5 ufak boyutlara sahip olsa da performansı Intel® Core™ i7 işlemciye (Comet Lake) kadar yükseltilebilir. Bu nedenle sizi gittiğiniz her yerde akışın içinde tutabilecek işlem yeteneğine sahip. Cubi 5, VESA montaj standardını destekleyecek şekilde tasarlanmış. Bu sayede onu PRO MP221 monitörümüzün arkasına yerleştirerek saklayabilirsiniz. Bu hem estetik açıdan daha şık görünmesini sağlıyor, hem de çalışma ortamınızda gereksiz yer kaplamasını önlüyor.

Cubi 5, harici açma-kapatma düğmesi desteğine de sahip. Bu işlev özellikle monitör arkasına monte edildiğinde işe yarar bir özellik haline geliyor. Harici düğme sayesinde bilgisayarınızı kapatmak için monitörün arkasına uzanmak zorunda kalmıyorsunuz.

Bilgisayarın donanımını yükseltmek istediğinizde, sadece alt kapakta bulunan 4 vidayı açarak M.2 SSD, bellek modülleri ve 2.5” HDD/SSD depolama yuvalarına kolayca ulaşabilirsiniz. İşte bu kadar kolay. Aynı anda daha fazla iş yapabilmek mi istiyorsunuz? Dar alanda çok fazla bilgi sıkışmış durumda mı? Sorun yok. HDMI ve DP portları sayesinde Cubi 5 çift monitör çıkışına destek verir.

PRO MP221 ise 21.5” ekranı ve 1080p Full HD çözünürlüğü ile istediğiniz profesyonel ayarda görüntü almanızı sağlıyor. MSI’ın özel yazılımı olan Display Kit, işyerinde de en iyi yardımcınız olacak. Ekran bölme, renk ayarları ve göz koruma modu gibi birçok özelliği ile işinizi kolaylaştıracak. Yansımayı önleyen Anti-Glare ekranı ile gün boyu yorulmadan çalışılabiliyor.

PRO MP221’’nun ayarlanabilir stand tasarımı ile çalışırken kendinize en uygun açıyı belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca PRO MP221’’in dahili adaptörü sayesinde daha düzenli bir çalışma ortamına sahip olabiliyorsunuz.