Anasayfa Haber Adobe’dan Ücretsiz Photoshop Camera Uygulaması

Adobe’dan Ücretsiz Photoshop Camera Uygulaması

Adobe Photoshop Camera

iOS ve Android için ücretsiz Photoshop Camera uygulaması yayınlandı.

Adobe içerisinde birçok detaylı filtre bulunduran yeni ve ücretsiz bir kamera uygulaması yayınladı. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında ön izleme sürümü sunulan Photoshop Camera bundan böyle hem iOS hem de Android kullanıcıları için hazır.

Kontrast, pozlama, doygunluk vb. temel fotoğraf düzenleme ayarlamalarını yapabileceğiniz uygulamanın temelinde ise bir fotoğraf seçip üzerine harika filtreleri eklemek yatıyor. Bu arada uygulamanın sadece fotoğraf çekebildiğini ve video kaydının mümkün olmadığının altını çizelim.

Şirketin bütün yaratıcı uygulama yazılımlarına da güç veren Adobe Sensei yapay zeka platformunu ardına alan Photoshop Camera için geliştiricilerin kendi lenslerini oluşturmasına da izin veriliyor. Adobe zaman içerisinde ünlü sanatçı ve üreticiler ile çalışarak daha fazla filtre sunulacağının da müjdesini veriyor. Örneğin uygulamanın çıkışı için Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Billie Eilish bir filtre hazırlamış bile.

Photoshop Camera için App Store ve Google Play Store platformlarını ziyaret ederek uygulamayı ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz. Android için sadece sınırlı sayıda içeriğin desteklendiğini ve uygulama içi satın alma seçeneği ile kullanıcılara bulut depolama planları da sunulduğunu belirtelim.

https://youtu.be/TrUPqyylDgs


İlginizi çekebilir: Adobe Premiere Pro İçin Yeni GPU Hızlandırma Yaması