Anasayfa Haber Hitman: Absolution GOG’ta Kısa Süreliğine Ücretsiz

Hitman: Absolution GOG’ta Kısa Süreliğine Ücretsiz

Hitman: Absolution GOG

Hala oynamadıysanız bedava Hitman: Absolution oynamak için elinizi çabuk tutun.

GOG tarafından Hitman: Absolution oyunu ücretsiz olarak dağıtılıyor. IO Interactive’nin geliştirdiği ve Square Enix’in yayınladığı oyun serinin beşinci oyunu olarak 20 Kasım 2012 tarihinde karşımıza çıkmıştı.

Ajan 47’nin bu hikayesi ise Blood Money sonrasında geçen olayları konu ediniyor. Yetenekli suikastçının bugüne kadarki en kişisel sözleşmesini üstlendiği Hitman: Absolution’da Ajans tarafından ihanete uğrayan ve polis tarafından avlanan Ajan 47 kendisini yozlaşmış dünyada kurtuluş peşinde buluyor.

Oyunun 72 saat boyunca ücretsiz olduğunun da altını çizelim. Yani oyunu en geç 15 Haziran Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar kütüphanenize bir kez kattığınızda oyun tamamen sizin olacak. Yapmanız gereken ise GOG ana sayfasına gidip aşağıdan ilgili reklam bandını bulup “Get it FREE” tuşuna tıklamak.

Bu arada geçtiğimiz yıl mevcut nesil konsollar için hem Absolution hem de Blood Money’i kapsayan ve 4K 60 FPS destekli Hitman HD Enhanced Collection oyununun çıktığını hatırlatalım. Ayrıca, PlayStation 5 etkinliğinde ise Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için Hitman 3 duyuruldu.


İlginizi çekebilir: Hitman 3 Duyuruldu

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version