Anasayfa Haber Mafia 1 Remake Fragmanı Yayınlandı

Mafia 1 Remake Fragmanı Yayınlandı

Mafia 1 Remake fragmanı

Oyuncular tarafından merakla beklenen Mafia 1 Remake fragmanı nihayet yayınlandı.

Uzunca süren sızıntıların ardından bu hafta sonu yayınlanacağı açıklanan Mafia 1 Remake fragmanı sonunda resmi olarak yayınlandı. Kısa bir süre önce yayınlanan fragmanda ise oyunun baştan aşağıya geliştirilen grafikleri ön plana çıkıyor.

Bildiğiniz üzere şu zamana kadar Mafia 1’in Remake versiyonu hakkında sadece birkaç ekran görüntüsü paylaşılmıştı. Paylaşılan bu ekran görüntülerinin haricinde merakla beklenen oyun hakkında herhangi bir detay açıklanmamıştı. Serinin hayranları yapımcı firma tarafınca yapılacak olan açıklamalara odaklanmışken, bugün oyunun ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanla birlikte oyun hakkında merak edilen bazı sorular da cevaplanmış oldu.

Hemen aşağıda izleyebileceğiniz fragmanda da görebileceğiniz üzere, serinin ilk oyununun grafiklerinin baştan aşağıya geliştirildiğine şahit olmaktayız. Gelişmiş grafiklerle beraber serinin hayranlarına bambaşka bir Mafia deneyimi yaşatmayı hedefleyen Hangar 13, aynı zamanda oyunla ilgili bazı detayları da oyunlarla paylaştı.

Mafia 1 Remake fragmanı

Bu kısımda ise oyunun grafiklerinin yanı sıra mekaniklerini de sil baştan geliştirdiklerine dikkat çeken Hangar 13, ayrıca oyundaki detayları da yeniden elden geçirdiklerini belirtti. Bununla birlikte orijinal oyuna sadık kalarak oldukça titiz bir çalışma yürütüklerini de ifade eden yapımcı firma, oyundaki karakterleri de en iyi şekilde oyunculara yansıtmak adına yoğun bir mesai sarf ettiklerinin de altını özellikle çizdi.

Şimdilik, Remake versiyonda ne gibi değişikliklere gidildiği hakkında herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı. Ancak yapımcı firma tarafınca paylaşılan bilgilere göre oyunun hikayesinin tamamen aynı olduğunu fakat oynanış kısmında ciddi değişikliklere gidildiğini görmekteyiz. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Mafia: Definitive Edition için yayınlanan ilk fragman ile baş başa bırakalım.

Mafia 1 Remake Fragmanı:


İlginizi Çekebilir: Oyunların Geleceği: PlayStation 5 Oyunları Tanıtıldı