Anasayfa Haber Oyunların Geleceği: PlayStation 5 Oyunları Tanıtıldı

Oyunların Geleceği: PlayStation 5 Oyunları Tanıtıldı

PlayStation 5 oyunları

PlayStation 5 oyunları, 11 Haziran tarihinde düzenlenen The Future of Gaming Show etkinliğinde resmi olarak duyuruldu.

Sony, oyuncular tarafından merakla beklenen The Future of Gaming Show etkinliğini gerçekleştirdi. Düzenlenen canlı yayın sırasında 26 yeni oyunu gösteren Sony, aynı zamanda yeni nesil konsolun tasarımını da bu etkinlikle oyunculara gösterdi. Peki, 11 Haziran günü hangi PlayStation 5 oyunları duyuruldu. Gelin, bu oyunlara yakından göz atalım.

11 Haziran günü düzenlenen etkinlik sırasında Sony, birbirinden sürpriz duyurulara imza attı. Bu etkinlik sırasında yeni Horizon oyunun yanı sıra, Spider-Man Miles Morales, Resident Evil 8, Gran Turismo 7, Hitman 3 ve Demon’s Souls Remastered gibi merak edilen oyunlar da duyuruldu. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri 11 Haziran günü duyurulan PlayStation 5 oyunları ile baş başa bırakalım.

Horizon Forbidden West

Horizon Zero Dawn’ın devam oyunu olarak duyurulan Horizon Forbidden West, düzenlenen canlı yayın sırasında resmi olarak tanıtıldı. Serinin ilk oyununda olduğu gibi yeniden birbirinden güzel ve eşsiz manzaralara ev sahipliği yapan oyun aynı zamanda gerçekçi grafikleriyle de ön plana çıkmayı başarıyor.

GTA V

İlk olarak 2013 yılında piyasaya sunulan GTA 5 şimdi de PlayStation 5 ile oyuncuların karşısına yeniden çıkıyor.

Marvel’s Spider-Man Miles Morales

https://youtu.be/gHzuHo80U2M

11 Haziran’da düzenlenen PS5 etkinliğine damgasını vuran oyunlardan biri olan Marvel’s Spider-Man Miles Morales, PS5’in grafik motorunun gücünü en iyi şekilde yansıtan yapımlardan biri olarak da karşımıza çıkıyor.

Gran Turismo 7

Oyunların Geleceği etkinliğinde aynı zamanda bir süredir sızıntılara konu olan Gran Turismo 7 oyunu da resmi olarak duyuruldu. PS5’in çıkış oyunlarından biri olarak lanse edilen Gran Turismo 7, serinin diğer oyunlarında olduğu gibi gerçekçi atmosferi ve oynanış mekanikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Insomniac Games tarafınca geliştirilen Ratchet & Clank: Rift Apart, eğlenceli ve bir o kadar sürükleyici oyun yapısıyla adından söz ettiriyor.

Project Athina

Square Enix’in yeni oyunu Project Athia’da PS5 etkinliği sırasında ilk kez görücü karşısına çıktı. Aksiyon ögeleriyle dikkat çeken oyunun ile ilgili şimdilik herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı.

Godfall

https://youtu.be/oal1EbvDxCk

Gearbox tarafınca geliştirilen Godfall, etkileyici atmosferinin yanı sıra aynı zamanda eğlenceli oyun yapısıyla da dikkat çekiyor.

Hitman 3

Birçok yeni oyuna ev sahipliği yapan PlayStation 5 etkinliğinde aynı zamanda merakla beklenen Hitman 3 oyunu da duyuruldu. Yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber ilk kez görücü karşısına çıkan oyunun, çıkış tarihi ise 2021 Ocak olarak açıklandı.

NBA 2K21

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarla beraber yeni NBA 2K21 oyununun 11 Haziran’da düzenlenecek olan etkinlikle beraber tanıtılacağı açıklanmıştı. Tüm bu söylentilerin ardından merakla beklenen NBA 2K21 PS5 etkinliği sırasında resmi olarak duyuruldu. Serinin yeni oyunu daha önceki oyunlarda olduğu gibi gerçekçi grafiklere ve coşkulu oyun atmosferine ev sahipliği yapıyor.

Resident Evil 8: Village


Chris Redfield
 ve Ethan gibi sevilen Resident Evil karakterlerini de yeniden göreceğimiz Resident Evil 8: Village uzunca süren sızıntıların ardından resmi olarak tanıtıldı. Baştan aşağıya yenilenen temasıyla beraber duyurulan serinin yeni oyunuyla beraber aynı zamanda oyuncuları hem atmosfer hem de oynanış kısmında birçok yenilik bekliyor.

Returnal

Sackboy A Bid Adventure

https://youtu.be/mUwI6e-em3o

Destruction AllStars

Stray

Kena: Bridge of Spirits

Oddworld Soulstorm

GhostWire: Tokyo

Solar Ash

Astro’s Playroom

Little Devil Inside

Bugsnax

Demon’s Souls Remastered

Deathloop

Pragmata

JETT: The Far Shore

Goodbye Volcano High

İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 Tanıtıldı! İşte PS5 Tasarımı ve Özellikleri