Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

Galaxy Note 20 Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı

Galaxy Note 20 ekran özellikleri

Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Galaxy Note 20’nin ekran özellikleri ortaya çıktı.

Son zamanlarda sık sık sızıntı haberlerine konu olan Galaxy Note 20 serisi hakkında yeni detaylar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla birlikte bazı önemli teknik özellikleri gün yüzüne çıkan Note 20’nin bugün ise ekran özellikleri ortaya çıktı. Peki, Galaxy Note 20 ekran özellikleri nasıl olacak? Gelin son paylaşılan raporlara yakından göz atalım.

Samsung ürünleri hakkında yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ice Universe, hatırlarsanız kısa bir süre önce Galaxy Note 20’nin düz ekran ile beraber geleceğini iddia etmişti. Aradan geçen bir haftalık sürenin ardından Ice Universe’nin Note 20’nin ekran özellikleriyle ilgi yeni detayları paylaştığını görmekteyiz.

Galaxy Note 20 ekran özellikleri
Galaxy Note 20 ekran özellikleri

Bu kısımda serinin giriş seviye modelinin yeniden düz ekran tasarımıyla beraber geleceğini ifade eden Universe, aynı zamanda Note 20’nin ekranın 1080p çözünürlüğünde olacağını da belirtiyor. Bildiğiniz gibi daha önceden yapılan sızıntılarla beraber söz konusu modelin 120Hz ekran ile beraber geleceği ileri sürülmüştü. Ancak bugün paylaşılan raporlarda ise serinin giriş modelinin 120Hz yerine 60Hz yenileme hızına sahip olan bir ekrana ev sahipliği yapacağını gözlemlemekteyiz.

Galaxy Note 20 Özellikleri Nasıl Olacak?

5 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılacağı tahmin edilen Galaxy Note 20’nin, 6.7 inç büyüklüğündeki 60Hz yenileme hızı sunan bir AMOLED ekranın üzerine kurulması bekleniyor. Bununla beraber satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya Exynos 992 işlemcisinden güç alacağı tahmin edilen cihazın, 12/16 GB RAM ve 128/256 GB dahili hafıza seçeneklerine de sahip olacağı tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir: POCO F2 Pro Türkiye Fiyatı Açıklandı