Anasayfa Haber Minecraft Nether Güncellemesinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Minecraft Nether Güncellemesinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Minecraft Nether Güncellemesi Çıkış Tarihi

Oyuncuların uzun zamandır beklediği Minecraft Nether güncellemesi için çıkış tarihi açıklandı.

Mojang Studios uzun zamandır beklenilen Minecraft güncellemesi için sonunda tarih verdi. Buna göre, Minecraft Nether güncellemesinin PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil platformlar için 23 Haziran tarihinde yayınlanacak. Aynı tarihte güncellemenin Java sürümleri için geleceğini de not olarak düşelim.

Güncellemenin oldukça büyük olduğunun da altı çiziliyor. Kasvetli lav dolu yeraltı, Soulsand Vadisi ve Netherwart Ormanı gibi yeni biyomlar ve Piglinler şeklinde bazı yeni arkadaşlar veya düşmanla ile güzel ve tehditkar içerikler yolda. Tabii ki yaratıcılığınızı artıracak yeni bloklar ve nesneler de gelecek. Oyun müzikleri ise Celeste oyununun da müziklerine imza atmış Lena Raine imzası taşıyor. Hatta bu parçaları hemen şimdi Spotify üzerinden dinleyip moda girebilirsiniz.

Minecraft 10 yılı aşkın süre önce çıkmış olsa da hala büyük yeni güncellemeler almasıyla adından söz ettiriyor. Minecraft RTX açık betası ile ray-tracing özelliği kazanan oyunun harika bir görünüme kavuştuğunu söylemeden geçmeyelim. Oyunun bugüne kadar 200 milyon kopyadan fazla satması da cabası.


İlginizi çekebilir: Minecraft Dungeons Hatası Tüm Verilerinizi Silebilir