Anasayfa Haber Opera GX Birinci Yaşını Yeni Özellikler İle Kutluyor

Opera GX Birinci Yaşını Yeni Özellikler İle Kutluyor

Opera GX yeni özellikler

Opera GX doğum günü güncellemesi ile bütünleşik Discord desteği ve kaynak tüketen sayfaları tespit etme özellikleri sunuyor.

Haziran 2019 tarihinde beta olarak çıkış yapan oyun tarayıcısı Opera GX sadece birkaç ay içerisinde 1 milyon indirme rakamına ulaşmayı başarmıştı. Hatta Opera, 2019 sonunda tarayıcısının aylık kullanıcı sayısının yüzde 121 artış kaydettiğini paylaşmıştı. Şimdi ise birinci yaşını kutlayan ve bir doğum günü güncellemesi alan Opera GX yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Oyun tarayıcısının oyuncular için halihazırda işlemci, RAM ve ağ sınırlama yeteneklerinin yanı sıra Twitch, Facebook Messenger, Instagram ve WhatsApp entegrasyonu yetenekleri bulunuyor. Tabii ki bu versiyon ana Opera tarayıcısının ücretsiz dahili VPN, reklam engelleyici, Workspaces gibi tüm yeteneklerine de sahip.

Son güncelleme ise tarayıcıya dahili Discord yeteneğini de kazandırıyor. Servis için gelen kenar çubuğu sayesinde çevrimiçi arkadaşlarla birlikte çevrimiçi eğilimler ve akışlarla sohbetlerin üstesinden gelmek kolaylaşıyor. Hot Tabs Killer özelliği ise kullanıcıların en çok kaynak tüketen sekmeleri tespit etmesini ve kapatabilmesini sağlıyor. Son olarak, Force Dark Pages ise açık renkteki internet sayfalarını koyu hale dönüşmeye zorluyor.

Opera GX güncel sürümünü buradan hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Opera 68 Bütünleşik Instagram Erişimi Özelliği Sunuyor