Anasayfa Haber FIFA 21 PC Sürümü, PS4 ve Xbox One İle Aynı Olacak

FIFA 21 PC Sürümü, PS4 ve Xbox One İle Aynı Olacak

FIFA 21 PC Sürümü

EA Sports tarafından FIFA 21 PC sürümü için merak edilen açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta duyurulan FIFA 21 için oyunun yeni nesil sürümü kullanılmıştı. Bu duyurunun ardından merak edilen konu ise PC sürümünün nasıl olacağı oldu. Son olarak EA Sports bu konuya açıklık getirdi. Açıklamaya göre, FIFA 21 PC sürümü maalesef PlayStation 5 ve Xbox Series X değil, PlayStation 4 ve Xbox One tabanlı olacak.

FIFA 21 PC Sürümü Nasıl Olacak?

Bu durum demek oluyor ki oyunu ultra realistik hale getiren gecikmeli aydınlatma ve kaplama gibi gelişmiş özellikler PC sürümünde yer almayacak. Oyun için aynı zamanda geliştirilmiş oyuncu animasyonu ve istatistik odaklı oyuncu hareketi lanse edilirken, DualSense oyun kumandasının dokunsal geri bildirim yetenekleri için destek de doğrulandı. EA önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili daha detaylı bilgi paylaşacaklarının da altını çiziyor.

FIFA 21 PC Sürümü, PS4 ve Xbox One sürümleri ile birlikte 6 Ekim tarihinde piyasadaki yerini alacak. Yeni nesil oyun konsolları içinse çıkış tarihi verilmiyor ancak Yılbaşı dönemine yakın, konsollar piyasadaki yerini aldığında oyunların da aynı anda çıkacağı kesin.


İlginizi çekebilir: FIFA 21 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu