Anasayfa Haber iPhone 12, 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı İle Gelebilir

iPhone 12, 20W USB-C Hızlı Şarj Cihazı İle Gelebilir

iPhone 12 20W USB-C hızlı şarj desteği

Eylül ayında tanıtılacağı tahmin edilen iPhone 12, 20W USB-C hızlı şarj cihazı ile beraber gelebilir.

Bu yılın sonuna doğru tanıtılması beklenen iPhone 12 serisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda paylaşılan raporlarla beraber 120Hz ekran ile beraber geleceği ortaya çıkan iPhone 12’nin şimdi de merak edilen şarj cihazı sızdırıldı. Bu kısımda ise paylaşılan bilgilere göre iPhone 12 20W USB-C hızlı şarj cihazı ile beraber tanıtılabilir.

Mr.White adlı Twitter kullanıcısının servis ettiği görsellerle birlikte, yeni iPhone modellerinde yer alacak olan şarj cihazının bazı özellikleri de netlik kazandı. Bu doğrultuda paylaşılan bilgilere göre hemen yukarıda belirtiğimiz gibi iPhone 12’nin 20W’lık bir hızlı şarj cihazıyla birlikte geleceğini görmekteyiz. Bunun haricinde sızdırılan görsellerde yer alan bilgilere göre, bahsi geçen bu şarj aletinin Lightning yerine USB-C girişine de ev sahipliği yaptığını gözlemlemekteyiz.

iPhone 12 20W USB-C hızlı şarj cihazı

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 11 Pro modellerinde 18W hızlı şarj aletine yer verilirken, iPhone 11‘de ise 5W‘lık bir şarj cihazına yer verilmişti. Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 12 modellerinin 20W’lık hızlı şarj desteğiyle beraber geleceğini göz önünde bulunduracak olursak, bunun iPhone adına önemli bir değişiklik olduğunu da söyleyebiliriz.

İlginizi çekebilir: Galaxy Note 10 Lite S Pen Özellikleri