Anasayfa Haber Elon Musk, GTA 5 İle Dalga Geçti

Elon Musk, GTA 5 İle Dalga Geçti

Elon Musk GTA 5

Attığı tweetlerle gündem olan Elon Musk bu kez Rockstar Games’in popüler oyunu GTA 5’i hedef aldı.

Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde ilk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen GTA 5’in yeni nesil konsola da geleceğini açıklamıştı. Rockstar’ın bu hamlesi ise bazı mizah sayfaları tarafınca tatlı bir dille eleştirilmişti. Tüm bu mizah içerikli paylaşımlar ortalıkta dolaşırken, şimdi de Elon Musk GTA 5 ile dalga geçti.

Paylaşmış olduğu görsel ile Rockstar’ın GTA 5’in popülerliğinden son ana kadar faydalanmak istediğini betimleyen Elon Musk’ın bu paylaşımı kısa bir süre içerinde yaklaşık olarak 142 bin RT ve 843 bin beğeni aldı.

Elon Musk GTA 5 Paylaşımı:

Elon Musk GTA 5 paylaşımı

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi serinin hayranları PS5 etkinliğinde GTA VI duyurusu beklerken, Rockstar Games GTA V duyurusuyla beraber hayranlarının tepkisini almıştı. Bu doğrultuda birçok oyuncu hem Rockstar Games’i eleştirmiş hem de yapımcı firmaya tatlı göndermelerde bulunmuştu. Bu esprili paylaşımlarından en ilginci ise RobbinRams isimli YouTube kanalından gelmişti.

Kanalı üzerinden yayınlamış olduğu ”PlayStation 10 için GTA V fragmanı” videosuyla konuya esprili bir yaklaşımda bulunan RobbinRams, videonun merkezine ise oyunun ana karakterlerden biri olan Michael’ı konumlandırmıştı. Mizah amacıyla hazırlanan videoda ise Michael’ın epeyce yaşlandığını ve GTA V’in 2050 yılında PlayStation 10 ve Xbox Series XXXX için piyasaya sürüleceğini de gözlemlemiştik. Son olarak söz konusu videoyu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


İlginizi çekebilir: Steam Yaz İndirimleri: 20 TL Altına Alınacak En İyi Oyunlar