Anasayfa Haber Fortnite: Save the World Erken Erişim Sürecinden Çıktı

Fortnite: Save the World Erken Erişim Sürecinden Çıktı

Fortnite: Save the World Erken Erişim

Epic Games, Fortnite: Save the World erken erişim sürecinin sonlandığını duyurdu.

Epic Games, 3 yıllık geliştirme sürecinin ardından Fortnite: Save the World erken erişim sürecinde sona gelindiğini duyurdu. Save the World adlı modda ana hikayenin tamamlandığı ve modun ayrıcalıklı bir deneyim sunmaya devam edeceği ifade ediliyor. Yani oynamak isteyenler artık para ödemek zorunda. Bu yeni sürümün ardından yeni içerik geliştirilmesinin de yavaşlayacağı belirtiliyor. Epic’in daha önce Fortnite’ın PvE öğesini ücretsiz sunmayı planladığını da not olarak düşelim.

Oyunu tam fiyatı ile almış tüm Founder (Kurucu) oyuncular ise Kurucu Paketleri’nin (Founder’s Packs) sonraki seviyeye yükseltildiğini görecek. Ayrıca, yeni sürüme geçirilen pakette ödülleri ücretsiz olarak açma hakları da olacak. Bu arada, Ultimate Edition sahiplerine yeni Metal Takım Lideri Paketi ve 8.000 V-Bucks verilecek.

Epic, Fortnite’ın battle royale modunda Erken Erişim etiketini de kaldıracak. Save the World, önümüzdeki aylarda battle royale modunda tüm kozmetik alımlarını destekleyemeyecek. Bununla beraber, mevcut kozmetik kütüphanesi her iki modda da çalışacaktır. Oyunculara sürekli ilerleme ve yükselecek yeni seviyeler sunan yeni bir mevsimsel aktivite olan Ventures’a da geçiş yapılıyor. Bu aktivitenin ne zaman aktif olacağı ise henüz belirsiz.

Save the World modunun lansmanı ile yeni bir satın alma paketi olan Metal Takım Lideri de tanıtıldı. Back Bling adlı yeni kahraman da bu paket içerisinde. Son olarak Save the World fiyatının 20 dolar olduğunu belirtelim.

İlginizi çekebilir: Fortnite Mobile Google Play Store’a Geldi