Anasayfa Haber Xiaomi Mi TV Masters Series OLED TV Tanıtıldı

Xiaomi Mi TV Masters Series OLED TV Tanıtıldı

Xiaomi Mi TV Masters Series OLED TV

Xiaomi Mi TV Masters Series OLED TV 65 inç 4K panel ve 120 Hz tazeleme oranı sunuyor.

Xiaomi şimdi de ilk OLED TV modelinin duyurarak ürün portföyüne bir ürün daha eklemiş oldu. 65 inç ekran boyutuna sahip olan Xiaomi Mi TV Masters Series OLED TV, 10-bit 4K 120 Hz LG OLED panel kullanıyor ve DCI-P3 sinema seviyesi renk gamutunun yüzde 98.5’ini kapsıyor. Panelin 1000 nit parlaklığa çıkabildiği paylaşılıyor. Dolby Vision, HDR10+, HDR ve HLG olmak üzere tüm HDR standartlarına destek sunan akıllı TV, ayrıca HDMI 2.1 standardı, 65 watt gücünde 5 kanal Dolby Atmos hoparlör sistemi ile birlikte geliyor.

Değişken tazeleme oranı (VRR), hareket telafisi ve oyun için 1 milisaniyelik tepki süresi sunan Mi TV Masters Series OLED TV’nin yeni nesil oyun konsolları için doğduğunu ifade ediliyor. Beklentileri karşılayacak şekilde son derece ince çerçevelere ve cam tipi bir tabanlı modern tasarıma sahip üründe ortam aydınlatma da bulunuyor. Üründe çift bant Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.0 bağlantılarının da yer aldığını not olarak düşelim.

Çin’de piyasaya çıkan Mi TV Masters Series OLED TV’nin fiyatı ise yaklaşık 1.840 dolar olarak belirlenmiş. Ürünün diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı konusunda ise şimdilik bilgi bulunmuyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi, Uygun Fiyatlı 165 Hz ve 2K Monitörünü Duyurdu