Anasayfa Haber NVIDIA, Freestyle Özelliğini GeForce Now’a Getirdi

NVIDIA, Freestyle Özelliğini GeForce Now’a Getirdi

GeForce Now Kütüphanesi

Renk, kontrast, mavi ışık, keskinleştirme, HDR ve daha birçok ek filtre desteği sunan Freestyle özelliği bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now’a eklendi.

İlk olarak NVIDIA’nın GeForce Experience yazılımına eklenen Freestyle özelliği, oyunlara gerçek zamanlı olarak filtreler uygulamamıza olanak tanıyor. Freestyle ile doygunluğu ayarlamak, keskinleştirme, mavi ışığı azaltma, HDR eklentisi ve film efektleri gibi birçok farklı işlev mümkün. Ancak elbette oyunun bu desteğe sahip olması şartıyla.

GeForce Now platformunu gün geçtikçe geliştirmeye devam eden ve ek özellikler eklemeye devam eden yeşil takım, Freestyle desteğinin de getirildiğini açıkladı. Freestyle artık GeForce Now PC ve macOS uygulamasında kullanılabiliyor. Filtreler oyun içi yer paylaşımından değiştirebiliyor ve uygulanabiliyor.

NVIDIA, geçtiğimiz aylarda GeForce Now’a Highlights özelliğini de eklemişti. Highlights ise oyunlardaki önemli anları yakalamak ve kaydetmekle görevli. Sürekli eklenen farklı özelliklerle birlikte GeForce Now platformu da hem oyun hem farklı işlevlerle birlikte zenginleşmeye devam ediyor. Bulut tabanlı oyun hizmeti böylelikle yerel oyun deneyimine biraz daha yaklaşıyor.

Bu arada kapasitesi dolan ücretli GeForce Now Founders üyeliğinin tekrar açıldığını bir kez daha hatırlatalım. Ayrıca GeForce Now’ı denemek istiyorsanız ücretsiz test etme imkanı da mevcut ve oturum başına bir saatlik oynama süresi ile sınırlı.

İlginizi çekebilir: Steam Yaz İndirimlerinden Alabileceğiniz Uygun Fiyatlı 102 Oyun

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version