Anasayfa Haber Mafia: Definitive Edition Ertelendi

Mafia: Definitive Edition Ertelendi

Mafia Definitive Edition ertelendi

Mafia: Definitive Edition için alınan erteleme kararı ile oyunun çıkış tarihi bir ay ileri alınmış durumda.

Bundan birkaç ay önce 2002 tarihli orijinal Mafia oyununun baştan aşağı yenilenmiş bir sürümünün geleceği duyurulmuştu. 2K Games tarafından yayınlanacak ve Hangar 13 imzası taşıyacak oyunun çıkış tarihi olaraksa 28 Ağustos duyurulmuştu. Öte yandan, şimdi ise Mafia: Definitive Edition için erteleme kararı alındığı açıklandı. Yeni tarih ise 25 Eylül olarak belirlenmiş durumda.

Bu kararın sebebi ise kimseyi şaşırtmayacaktır diye tahmin ediyoruz. 2K Games ve Hangar 13 ortak açıklamasında Covid-19 salgınından dolayı oyunun ilk açıklanan tarihte tamamlanmasının oldukça zorlayıcı olduğunun ve istedikleri son şeyin de deneyimin kalitesinden taviz vermek olduğunun altını çiziyor.

Mafia: Definitive Edition’da bir kez daha oyuncular Lost Haven suç dünyasında Tommy Angelo adlı karakteri kontrol edecek. Bekleyiş uzamışken de hayranlar için 22 Temmuz tarihinde oynanışı gösterecek yeni bir fragmanın yayınlanacağı belirtiliyor. Şimdilikse tadımlık bir video gelmiş durumda.

Mafia: Definitive Edition 25 Eylül tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak.


İlginizi çekebilir: Mafia 1 Remake İçin Grafik Karşılaştırma Videosu Paylaşıldı

4 Yorumlar

  1. Mafia 3’ü yapan aynı ekip bu oyunu yaptığı için yine bir Mafia 3 faciası olacak diye çok korkuyorum. Fazla oyun oynamayan birsi olarak beklediğim tek oyun bu.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version