Anasayfa Haber Bülten LG’nin 2020 Model Akıllı Televizyonları Satışa Sunuluyor

LG’nin 2020 Model Akıllı Televizyonları Satışa Sunuluyor

Sinemaseverlerden sporseverlere, hızlı oyunculardan tasarım tutkunlarına kadar herkesin beklentilerini karşılamayı hedefleyen 2020 serisi LG TV’ler satışa çıkıyor.

LG Electronics (LG), aralarında sanat eserlerinden ilham alarak tasarlanan Galeri Tasarımı GX OLED, CX OLED ve 75NANO99 Gerçek 8K NanoCell modelinin de olduğu 2020 serisini Türkiye’de satışa sunmaya başlıyor. Satışa sunulacak modellerin boyutları 43 inçle 86 inç arasında değişkenlik gösteriyor. LG 2020 serisi TV modelleri, izleyicilere yüksek görüntü ve ses kalitesi, AirPlay 2, Türkçe akıllı sesli komut gibi geliştirilmiş özellikler ve geniş kapsamlı içerik seçimi sunuyor.

LG’nin 2020 TV serisinde duvara boşluksuz monte edilebilen Galeri Tasarımı GX OLED modeli öne çıkıyor. 55, 65 ve 77 inç seçenekleriyle satışa sunulan GX OLED kendinden aydınlatmalı OLED piksel teknolojisini minimalist bir tarzla sunuyor. Kullanıcıların TV izlerken dikkatlerini dağıtabilecek her türlü detaydan arındırılmış bir tasarıma sahip GX OLED, inceliğiyle de dikkat çekiyor. 19.9 mm inceliğindeki GX OLED modeli aynı zamanda sadece 5 mm genişliğindeki mimimal çerçevesi ile, neredeyse çerçevesiz denilebilecek bir tasarıma sahip. Kutu içerisinden çıkan özel askı aparatı sayesinde duvarla mükemmel uyum sağlayan GX OLED, ince formuyla ev dekorasyonuyla uyum sağlıyor.

OLED’in kendinden aydınlatmalı piksel teknolojisi sayesinde sağladığı kusursuz siyah ve kusursuz renkleri, yeni eklenen Dolby Vision IQ ve Filmmaker Modu™ desteğiyle birleştiren yeni LG OLED TV’ler sinemayı tam anlamıyla evlere getiriyor. Yeni seri, Hollywood’un tercihi üstün HDR formatı Dolby Vision®, Dolby Atmos® 360 derece ses ve ilk kez bir TV’de bulunan Dolby Vision IQ desteği ile film izleme deneyimi sunuyor. Dolby Vision IQ, ortam ışığının tespit edilmesiyle en iyi görüntü kalitesini sağlamak için izlenilen içeriği ortam ışığına göre uyarlıyor.

2020 serisi LG OLED ve NanoCell TV’lere eklenen Filmmaker Modu™ ise sinemaseverler için oldukça önem taşıyor. Martin Scorsese ve Christopher Nolan gibi Hollywood’un önde gelen film yapımcıları tarafından desteklenen yeni Filmmaker Modu ile doğru görüntü oranları, renkler ve kare hızları korunurken, hareket yumuşatma, gürültü azaltma ve keskinleştirme gibi bazı işlem sonrası efektler devre dışı bırakılarak film yapımcılarının görsel vizyonu izleyiciyle buluşturuluyor.

LG’nin satışa sunmaya hazırlandığı 2020 serisi TV’leri arasında 75NANO99 Gerçek 8K NanoCell modeli de bulunuyor. LG’nin üstün NanoCell ekran teknolojisini 8K Ultra HD çözünürlükle buluşturan NANO99 modeli 33 milyon pikselle (99 milyon alt-piksel) renkleri daha canlı ve gerçekçi kılabiliyor.

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version