Anasayfa Haber PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Sızdırıldı

PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Sızdırıldı

PS Plus Ağustos 2020 oyunları

Sony’nin, PS Plus abonelerine özel olarak Ağustos ayında dağıtacağı ücretsiz oyunlar ortaya çıktı.

Temmuz ayında NBA 2K20 ve Rise of the Tomb Raider oyunlarını PS Plus abonelerine dağıtan Sony’nin, Ağustos ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağı ortaya çıktı. PlayStation-News tarafınca paylaşılan bilgilerde Sony’nin üç farklı oyununu Ağustos ayında PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak dağıtacağı iddia edildi. Peki, PS Plus Ağustos 2020 oyunları neler olacak? İşte, sızdırılan PS Plus Ağustos 2020 oyunları!

PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Ortaya Çıktı

Sony’e yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda Sony’nin Ağustos ayında PS Plus abonesi PS4 oyuncularına toplam değeri 557 TL olan Prey, The Division 2 ve Tekken 7 oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağı iddia ediliyor. Bildiğiniz gibi Sony, Ağustos ayının ücretsiz yapımlarını 29 Temmuz 2020 tarihinde resmi olarak açıklayacak. Bu yüzden paylaşılan bu bilgilerin şimdilik bir sızıntıdan ibaret olduğunu da belirtmekte yarar var.

Prey

Arkane Studios’un Mayıs 2017’de piyasaya sunduğu birinci şahıs nişancı oyunu Prey, 2032 yılında Ay’ın yörüngesinde dönmekte olan Talos I adlı uzay istasyonunda hayatta kalmaya çalışan bir Morgan’ın macerasına tanık oluyoruz. Güçlü ve sürükleyici hikaye anlatımıyla ön plana çıkmayı başaran yapım, aynı zamanda 79 Metacritic puanıyla da dikkat çekiyor.

Prey PlayStation Store Fiyatı: 179 TL

PS Plus Ağustos 2020 oyunları

The Division 2

New York’ta geçen ilk oyundan 7 ay sonrasını konu alan yapım, oyuncuları ABD’nin başkenti Washington DC’ye götürüyor. Washington DC’yi düşmanlardan temizleyeceğimiz oyunda ise bizleri oldukça başarılı bir atmosfer karşılıyor.

The Division 2 PlayStation Store Fiyatı: 119 TL

Tekken 7

Tekken 7

Bandai Namco’nun sevilen oyunlarından biri olan Tekken 7’nin de Ağustos ayında PS Plus abonelerine ücretsiz olarak dağıtılacağı iddia ediliyor. 2 Haziran 2017’de çıkışını gerçekleştiren dövüş oyunu PS4’ün haricinde Xbox One ve PC platformları üzerinde de oynanabiliyor.

Tekken 7 PlayStation Store Fiyatı: 259 TL