Anasayfa Haber PlayStation 5 Ön Siparişleri Sınırlandırılacak

PlayStation 5 Ön Siparişleri Sınırlandırılacak

PlayStation 5 Ön Siparişleri Sınırlandırılacak

PlayStation 5 ön siparişleri, PlayStation Direct mağazasında, müşteri başına bir cihaz olmak üzere sınırlandırılacak.

Henüz ön sipariş bilgileri, fiyatlandırması ve çıkış tarihi açıklanmayan PlayStation 5 için yabancı bir Reddit kullanıcısı ilginç bir durum keşfetti. Kullanıcı, sitenin kaynak kodlarını kontrol ederek PlayStation 5 ön siparişlerinin tek bir cihaz ile sınırlandırılacağını söyleyen bir hata mesajı ile karşılaştı. Bu sınırlandırmaya göre, PlayStation Direct web sitesinde konsolun sürümüne bakılmaksızın, tek bir müşterinin yalnızca bir adet cihaz sipariş edebildiği görülüyor. Daha fazlasını sipariş etmek istediğinizde ise bir hata mesajı ile karşılaşıyorsunuz. Hata mesajının içeriğinde ise şu ifadeler yer alıyor; “PS5 konsolundan yalnızca bir adet satın alabilirsiniz. Sepetinize zaten bir PS5 konsolu eklediniz”.

Ayrıca kaynak kodları, PlayStation 4 ürünleri için kullanılacak yeni bir PlayStation 5 uyumlu etiketi de gösterdi. Ancak bunun oyunlar için mi yoksa aksesuarlar için mi kullanılacağı henüz belli değil. Yine de böyle bir etiketin mevcut olması, PlayStation 4 kütüphanesinin yalnızca küçük bir bölümünün PlayStation 5 ile uyumlu olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Son olarak, PlayStation 5 için ülkemizde de fiyatlandırma bilgileri ve çıkış tarihi henüz alınmadı ancak PlayStation Direct web sitesinin kaynak kodlarında böyle bir hata mesajının yer alması bu bilgilerin çok yakında bizlere ulaşacağını gösteriyor.