Anasayfa Haber Rocket League Tüm Platformlarda Ücretsiz Oluyor

Rocket League Tüm Platformlarda Ücretsiz Oluyor

Rocket League ücretsiz

Rocket League yakında PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch  platformlarında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Psyonix tarafından, Rocket League’in mevcut olduğu tüm platformlarda ücretsiz olacağı açıklandı. Şu an bu önemli gelişme için tarih verilmese de yaz sonuna işaret ediliyor. Ek olarak, oyun için gelecek güncelleme ile Tournament ve Challenge sistemleri için değişiklikler yapılacağı paylaşılıyor.

PC oyuncuları için Rocket League ilk defa Epic Games Sore platformuna geldi. Öte yandan, oyunu artık Steam üzerinden almak mümkün değil. Neyse ki oyunu halihazırda Steam’den almış olanlar ise gelecekteki güncelleme ve özelliklerle oyunu oynamaya devam edebilecek. Psyonix yeni gelir kaynağı sisteminin neye benzeyeceğini ise söylemiyor ancak yakında detayların geleceğini belirtiyor.

Gelecek güncellemenin ise şimdiye kadarkilerin en büyüğü olacağı vurgulanıyor. Bu güncelleme içerisinde oyuncuların nesne envanteri için çapraz platform ilerlemesi, Rocket Pass ilerlemesi, Epic Games hesabı ile bağlandığında rekabetçi sıralama detayları dikkat çekiyor. Bu arada oyunu ücretsiz güncelleme öncesinde oynadıysanız bir miras durumu söz konusu olacak. Oynamaya başladığınız yılı gösteren bir Est. 20XX şeklinde bir başlığı, 200 üzerinde ortak nesnenin miras kalitesinde yükseltilmesi, Golden Cosmos Boost, Dieci-Oro Wheels ve Huntress Player Banner bu durumun artılarından olacak.

Son olarak Rocket League’in PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında tam fonksiyonu ile yer aldığını da not olarak düşelim.