Anasayfa Haber Redmi Note 10 Özellikleri Performans Testinde Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 Özellikleri Performans Testinde Ortaya Çıktı

Redmi Note 10 özellikleri

Redmi Note 10 özellikleri Al Benchmark üzerinde yapılan çeşitli performans testlerinde ortaya çıktı.

Redmi Note 9 serisiyle beraber adından söz ettirmeyi başaran Xiaomi’nin alt markası Redmi şimdi de kullanıcıların karşısına Redmi Note 10 modeliyle çıkmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi Redmi’nin yeni akıllı telefonu bir süredir sızıntı haberlerine konu oluyordu. Bu sızıntı haberleri ile beraber bazı teknik özellikleri netlik kazanan Redmi Note 10‘un şimdi de performans testi sırasında hangi işlemciden güç alacağı ortaya çıktı. Peki, Redmi Note 10 özellikleri ile kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak? Gelin, performans testinde ortaya çıkan özelliklere yakından göz atalım.

Çeşitli performans testlerinde görünen Redmi’nin yeni nesil akıllı telefonunun 5G destekli MediaTek Dimensity 820 işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor. Bununla beraber 8 GB‘lık RAM’e de ev sahipliği yapacağı ifade edilen telefonun kutudan Android 10 işletim sistemiyle beraber çıkacağı da söyleniyor. Şimdilik, sızdırılan özellikler ile ilgili Redmi cephesinden herhangi bir açıklama gelmediğini de belirtelim. Bu da söz konusu bu bilgilerin tam olarak gerçeği yansıtmadığı anlamına geliyor.

Redmi Note 10 özellikleri

Tüm bunların haricinde aynı zamanda MediaTek Dimensity 820 5G işlemcisinden güç alacağı iddia edilen telefonun performans testlerinden 79.2 puan aldığını da görmekteyiz. Bu sonuçla beraber Huawei P40 Pro’yu çok az puan farkıyla geride bıraktığı ifade edilen telefonun, aynı zamanda vivo iQOO Z1 modelinin de gerisinde yer aldığını da gözlemlemekteyiz.