Anasayfa Haber Animal Crossing İçin Bulut Oyun Kayıtları Desteği Geliyor

Animal Crossing İçin Bulut Oyun Kayıtları Desteği Geliyor

Animal Crossing Bulut Oyun Kayıtları

Animal Crossing: New Horizons için gelecek ikinci yaz güncellemesi ile bulut oyun kayıtları desteği de sunuluyor.

Animal Crossing: New Horizons Wave 2 güncellemesi için sayılı günler kala, oyuna gelecek bu ikinci yaz güncellemesinin uzun zamandır istenilen bir özelliği de beraberinde getireceği açıklandı. Popüler Nintendo Switch oyunu Animal Crossing bulut oyun kayıtları desteği ile oyunculara kulak vermiş durumda. Öte yandan, bu özelliği kullanmak için Nintendo Switch Online üyesi olmak gerektiğini de unutmamak gerek.

Bulut oyun kayıtları desteği sayesinde oyuncular ada yedekleme ve geri yükleme servislerinden faydalanabilecek. Böylece adanızın tamamen kaybolması ihtimali ortadan kalkmış olacak. Yani cihazınızın kaybolması veya bozulması gibi durumlarda da adanıza kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Bu arada sunulan desteğin seçili Nintendo Switch oyunları için sunulan Veri Bulutuna Kaydet işlevinden farklı olduğunu belirtelim. Nintendo, yeni desteğin bu oyuna özel olduğunu ve kullanıcıları başka bir sisteme taşıma ya da verileri başka bir sisteme kaydetme için planlandığını paylaşıyor.

Güncelleme ayrıca oyuna rüyaları getiriyor. Artık oyunda uyuduğunuzda bir rüya alemine taşınacak ve Luna ile tanışacaksınız. Onun yardımıyla da rüyanızda başka adaları ziyaret edebileceksiniz ve diğer oyuncular da rüyalarında sizi ziyaret edebilecek. Haftalık havai fişekler ise Ağustos ayı boyunca her Pazar bir şov izlemenizi sağlıyor.

Tüm bu Animal Crossing: New Horizons yenilikleri için 30 Temmuz tarihini beklemeniz gerekiyor. Başka bir ücretsiz güncelleme ise sonbaharda sunulacak.