Anasayfa Etkinlik CES CES 2021 Dijital Ortamda Düzenlenecek

CES 2021 Dijital Ortamda Düzenlenecek

CES 2021 Dijital

Koronavirüs pandemisinin etkisi nedeniyle iptal edilen CES 2021 etkinliği çevrimiçi ortamda gerçekleşecek.

CES bildiğiniz üzere dünyanın en mühim teknoloji etkinliklerinden bir tanesi. Organizatörler, geçtiğimiz aylarda CES 2021’in hazırlıklarını yapmaya başlamıştı. Bu önemli organizasyon her yıl olduğu gibi yüz yüze düzenlenecekti lakin resmi açıklamalara bakarsak bir iptal söz konusu.

CTA, uluslararası CES 2021 organizasyonunun resmen iptal edildiğini duyurdu. Diğer etkinliklerde olduğu gibi CES 2021 de tamamen dijital ortamda düzenlenecek.

Organizatörler, COVID-19 pandemisinin düzelmesi koşuluyla ancak 2022’de normale dönmeyi planlıyor. Salgın halen dünya üzerinde etkisini gösteriyor ve yayılmaya devam ediyor. Geliştirme aşamasında olan aşıların ise yılbaşından önce onay alması zor gibi görünüyor.

Durumun bu seyri CES 2021’i olumsuz etkiledi ve organizatörleri çevrimiçi bir etkinlik yapma yoluna itti. Etkinliğin tarihleri değişmedi ve 11-14 Ocak tarihleri arasında teknolojik yenilikleri çevrimiçi olarak takip ediyor olacağız.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version