Anasayfa Haber Microsoft Flight Simulator Sanal Gerçeklik Desteği ile Gelecek

Microsoft Flight Simulator Sanal Gerçeklik Desteği ile Gelecek

Microsoft Flight Simulator Sanal Gerçeklik

Microsoft Flight Simulator sanal gerçeklik desteği ile oyun deneyimini artıracak.

Microsoft ve Asobo Studio imzası taşıyan Microsoft Flight Simulator gelecek ay sanal gerçeklik desteği alarak oyunculara çok daha keyifli bir deneyim sunacak. Bu desteğin kullanıcılar tarafından en çok talep özelliklerden birisi olduğunun da altı çiziliyor.

Ücretsiz sanal gerçeklik güncellemesi, Microsoft ve Valve’nin de gelişimine katkı sağladığı HP Reverb G2 başlığı ile birlikte gelecek. Net bir çıkış tarihi ise henüz açıklanmış değil. Bu arada diğer başlıklar için desteğin eklenmesi ne kadar sürecek o da bilinmiyor.

Ek olarak Asobo, çeşitli simülasyon aksesuarı üreticileri Flight Simulator desteğini geliştirmeleri için de çalışıyor. Bu üreticiler arasında Honeycomb Aeronautical, Logitech G, Thrustmaster ve Virtual Fly bulunuyor. Şirketin yol haritasında ücretsiz dünya güncellemeleri, temalı indirilebilir içerik paketleri ve daha fazlasının yer aldığını da hatırlatalım.

Sadece Windows 10 platformu için çıkacak oyunun ön siparişleri de bu ayın başında açıldı. Ayrıca oyun, Steam platformuna da Standard, Deluxe ve Premium Deluxe sürümleri ile gelmiş durumda. Oyunun çıkış tarihi ise 18 Ağustos.