Anasayfa Haber Streamlabs Çoklu Yayın Özelliği Duyuruldu

Streamlabs Çoklu Yayın Özelliği Duyuruldu

Streamlabs Çoklu Yayın Özelliği

Streamlabs çoklu yayın özelliği sayesinde Facebook Gaming, Twitch ve YouTube Gaming’de aynı anda yayın yapılabilecek.

Popüler canlı yayın istemcisi Streamlabs oyun yayıncılığı yapanlara önemli bir fırsat sunuyor. Streamlabs çoklu yayın özelliği sayesinde, canlı yayınınızın uygulamadan Facebook Gaming, Twitch ve YouTube Gaming platformlarında aynı anda yayınlanmasını sağlayabileceksiniz. Bu anlamda özellik, bir yerine tüm platformlara odaklanmak isteyen yayıncılar için önemli bir avantaj sağlamış olacak.

Öte yandan, bu çoklu yayın özelliğinden faydalanmak maalesef ücretsiz değil. Özellikten faydalanabilmek için aylık 12 dolar ücreti olan Streamlabs Prime üyesi olmak gerekiyor. Hatta geliştirici web sitesinde bunun yıllık faturalandırıldığını da ayrıca belirtelim.

Özelliği etkinleştirmek için tek yapmanız gereken Facebook ve Google gibi çeşitli hesaplarınızı Streamlabs istemcisine bağlamak. Popüler hale gelmek için bu üç platformun hepsinde yayın yaparak şansınızı ciddi anlamda artırabileceğinizi söyleyebiliriz. Ek olarak, genel kitle sayınız da daha yüksek olabilir. Streamlabs ve Stream Hatchet‘in en son canlı yayın endüstrisi raporuna göre, Twitch geçen çeyrekte izlenen saatlerde yüzde 62.7‘lik büyük bir artış yaşadı. Ayrıca, özgün kanal sayısı yüzde 63.9 artmış durumda.