Anasayfa Haber The Elder Scrolls ile Doom Eternal, PlayStation 5 ve Xbox Series X...

The Elder Scrolls ile Doom Eternal, PlayStation 5 ve Xbox Series X İçin Geliyor

The Elder Scrolls ile Doom Eternal, PlayStation 5 ve Xbox Series X İçin Geliyor

Bethesda’nın en önemli oyunlarından ikisi, Microsoft ve Sony’nin yeni oyun konsolları için hazırlanıyor. Oyunların mevcut sahipleri ise konsollar çıkış yaptığında ücretsiz olarak yükseltme yapabilecekler.

Bethesda, The Elder Scrolls Online ve Doom Eternal‘ın PlayStation 5 ve Xbox Series X için geleceğini açıkladı. Her iki oyun için de yayınlanma tarihi açıklanmış değil. Bu nedenle konsollar çıkış yaptığı an oynanmaya hazır olup olmayacağını bilmiyoruz.

Daha iyi haber ise oyunlara PlayStation 4 veya Xbox One için zaten sahipseniz ücretsiz olarak oynamaya devam edebileceksiniz. Yayıncı, yeni konsollar çıkış yaptığında her iki oyunun da geriye dönük uyumluluk sağlayacağını ve bu konuda çok çalıştıklarını belirtti. Bethesda ayrıca yeni nesle getirilen diğer Bethesda oyunları için ücretsiz yükseltmeler sunmayı taahhüt ediyor.

Şirket öte yandan 7-9 Ağustos tarihleri ​​arasında QuakeCon etkinliğini dijital ortamda düzenlemeye hazırlanıyor. Bu yayında Doom Eternal, Fallout 76, The Elder Scrolls Online ve Dishonored gibi oyunlarla ilgili turnuvalar ve sunumlar yer alacak. Canlı yayınlanacak QuakeCon’u Bethesda Twitch Kanalı üzerinden takip edebilirsiniz.