Anasayfa Haber Xiaomi Mi 10 Ultra Özellikleri Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10 Ultra Özellikleri Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 10 Ultra özellikleri

Kısa bir süre içerisinde duyurulacak olan Xiaomi Mi 10 Ultra özellikleri performans testinde ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 10 Ultra özellikleri ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan raporlarla birlikte ekran altı kamera teknolojisi ile beraber geleceği iddia edilen Mi 10 Ultra’nın, şimdi de merak edilen bazı teknik özellikleri Geekbench testinde ortaya çıktı.

Yapılan birçok sızıntının ardından yarın düzenlenmesi planlanan etkinlikle beraber tanıtılması beklenen Snapdragon 865 Plus işlemcili Mi 10 Ultra’nın tek çekirdekli testten 901 puan, çok çekirdekli testten ise 3.275 puan aldığını görmekteyiz.

Xiaomi Mi 10 Ultra özellikleri

Bununla beraber kutudan Android 10 ile beraber çıkacağı belirtilen telefonun performans testi sonrasında 16 GB RAM‘a ev sahipliği yapacağını da gözlemlemekteyiz. Şimdilik, söz konusu telefonun özellikleri hakkında herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı.

Ancak, Xiaomi’ye yakınlığıyla bilinen kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda serinin tepe modelinin FHD+ çözünürlük sunan 120Hz ekran yenileme hızına sahip olan bir ekranın üzerine kurulacağı belirtiliyor.

Ekran altı kamera sensörüne ev sahipliği yapacağı ifade edilen bu modelin aynı zamanda 100W veya 120W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh boyutundaki bir bataryayla beraber geleceği de tahmin ediliyor. Bununla birlikte dörtlü ana kamera kurulumuna da sahip olması beklenen akıllı telefonun, aynı zamanda 120x dijital yakınlaştırma yapabilen bir periskop kamera sistemini de bünyesinde bulunduracağı ön görülüyor.

Xiaomi Mi 10 Ultra özellikleri

Bunun dışında Xiaomi’nin Mi 10 Ultra’da 108 MP ana kamera sensörüne ve 20 MP çözünürlüklü bir ultra geniş açılı kameraya yer vermesi bekleniyor.