Anasayfa Haber GTA Online Los Santos Summer Special Güncellemesi Çıktı

GTA Online Los Santos Summer Special Güncellemesi Çıktı

GTA Online Los Santos Summer Special

GTA Online Los Santos Summer Special güncellemesi beraberinde birçok yeni içeriği getiriyor.

Rocksteady tarafından oldukça büyük bir GTA Online güncellemesi oyuncular ile buluşturuldu. GTA Online Los Santos Summer Special güncellemesi ile oyuna yeni araçlar, kooperatif görevler, yenilenen Business Battles ve kendi Open Wheel yarışlarınızı kurabileceğiniz bir editör ekleniyor.

Lampadati Tigonto gibi parlak yarış otomobillerinin yanı sıra, Declasse DR1 gibi F1 stili süper otomobilleri oyuna ekleyen güncellemede, modifikasyon dükkanını ziyaret ettiğinizde yeni jantlar da bulmanız mümkün. Yeni kooperatif görevlere ise süper yatınızdan erişebiliyorsunuz. Bunları ister tek başınıza ister davet ile oynamak mümkün olacak. Tüm görevleri tamamlayanlar ise eşsiz bir deniz gezisi kıyafetinin sahibi olacak.

Oyunun Formula 1 stili Open Wheel yarışları ise 9 ekstra yarış ile geliştirilmiş durumda. Artık araçlarda görünür lastik aşınması ve gövde hasarı gibi yeni detaylar da mevcut. Kendi yarışlarınızı oluşturmanızı sağlayacak yeni bir editörü de unutmamak gerek. Business Battles da elden geçirilmiş ve başarılı olduğunuzda çok daha büyük ödüller elde etmiş olacaksınız.

GTA IV içerisindeki QUB3D arcade oyunu da çevrimiçi formda geri dönüyor. Şehir içerisinde iki yeni arcade makinesi eklendiği belirtiliyor. Street Crimes: Gang Wars da tek kişi olarak yapay zekaya karşı mücadele verilecek şekilde düzenlenmiş. Tabii ki yeni koleksiyonlar ve kıyafetler de güncelleme ile birlikte geliyor.

Güncelleme ile oyuna eklenenlerin tamamına ise bu adresten detaylı olarak bakabilirsiniz.