Anasayfa Haber MSI, MPG Sekira 100 Serisi Oyuncu Kasalarını Tanıttı

MSI, MPG Sekira 100 Serisi Oyuncu Kasalarını Tanıttı

MPG Sekira 100

Yeni MSI SEKIRA 100 oyuncu kasaları USB Gen2 Tip-C bağlantı noktasına sahipken, iki farklı model olarak satışa çıkıyor.

MSI, MPG SEKIRA 100 serisi adı altında SEKIRA 100R ve SEKIRA 100P oyuncu kasalarını piyasaya sürdü. MPG SEKIRA 100 serisinde 340 mm’ye kadar GPU, 170 mm’ye kadar CPU soğutucu ve 250 mm uzunluktaki PSU kullanılabiliyor. Kasada E-ATX , ATX , M-ATX ve Mini ITX form faktöründe anakartlar kullanmak mümkün.

Dış tasarım söz konusu olduğunda MPG SEKIRA 100R’nin ön paneli, ARGB aydınlatmasını sergilemek için alüminyum levhalar ve renkli camdan yapıldı. Öte yandan MPG SEKIRA 100P’nin ön paneli, daha sade ve mütevazı bir tasarıma sahip.

MPG Sekira 100Kasaların I/O bağlantı noktaları da daha güçlü ve kullanışlı hale getirilmiş. Bu bağlamda kasa üzerinde 2 adet USB 3.2 Gen1 Tip A portunun yanı sıra bir USB Gen2 Tip-C bağlantı noktası dahil edilmiş.

MPG SEKIRA 100R, aydınlatma efektlerine sahip dört ARGB fan ile birlikte geliyor. Ayrıca I/O bağlantı noktasından tek bir düğmeye dokunarak Insta-Light Loop ile fanların rengini ve aydınlatma efektlerini hızlı bir şekilde kontrol etmek mümkün.

MPG Sekira 100SEKIRA 100 serisi kasaların üzerinde üst havalandırma kapağı bulunuyor ve böylece kasaya ek hava akışı sağlanıyor. Bu kapaklar arkasındaki iki vidayı açtıktan sonra sökülüp takılabiliyor. Bunun yanında üst bölümde temizlik amacıyla kolayca çıkartılabilen bir de manyetik toz filtresi eklenmiş durumda.