Anasayfa Haber Prince of Persia Remake Yakında Duyurulabilir

Prince of Persia Remake Yakında Duyurulabilir

Prince of Persia Remake

Son zamanlarda sık sık sızıntı haberlerine konu olan Prince of Persia Remake, şimdi de PS4 ve Nintendo Switch platformları için listelendi.

Bildiğiniz gibi Ubisoft‘un bir süredir Prince of Persia Remake oyunu üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Fakat bu zamana kadar ara ara sızıntı haberlerine konu olan yapım ile ilgili herhangi bir resmi duyuru yapılmadı. Serinin hayranları Remake yapımın yolunu gözlerken bugün ise, oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Jason Schreier bahsi geçen oyunun PS4 ve Nintendo Switch platformları için listelendiğini gözler önüne serdi.

Ubisoft’un perakendecilerinden birisinin yapmış olduğu hatayı fark eden Schreier, bu kısımda ise oyunun Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacağını ifade etti. Schreier’in bu paylaşımından sonraysa Reddit forumları üzerinde de yanlışlıkla listelenen oyunun mağaza sayfasına ait olan ekran görüntüleri de paylaşıldı.

Prince of Persia Remake Schreier’in paylaşmış olduğu bilgilerle örtüşen bu ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi, Ubisoft’un Remake bir yapım üzerinde çalıştığına şahit olmaktayız. Bunun haricinde şimdilik PS4 ve Nintendo Switch platformları için listelenen yapımın serinin hangi oyunu olup olmadığı bilinmiyor. Ancak Ubisoft’a yakın kaynakların aktarmış olduğu bilgilere göre bu yapımın Sands of Time Remake olacağı düşünülüyor.

Tabi, şimdilik Ubisoft cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Schreier’in açıklamalarını göz önünde bulunduracak olursak, bahsi geçen oyunun önümüzdeki aylarda resmi olarak duyurulacağını tahmin etmekteyiz.