Anasayfa Haber Google Haritalar Artık Daha Detaylı Hale Geldi

Google Haritalar Artık Daha Detaylı Hale Geldi

Google Haritalar

Son yayınlanan güncellemeyle birlikte Google Haritalar artık daha detaylı bir hale geldi.

Google Haritalar için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan güncellemeyle beraber Haritalar uygulamasını daha da ayrıntılı bir hale getiren Google, aynı zamanda uygulama üzerinde de bazı grafiksel değişikliklere imza attı.

Güncelleme sonrasında haritalardaki renkleri daha efektif hale getiren teknoloji devi, bu sayede birçok bölgeyi daha detaylı bir şekilde göstermeye başladı. Bu kısımdaysa özellikle renkler üzerinde yapılan değişiklikler sonrasında, harita üzerindeki bölgenin durumu hakkında daha fazla bilgiye ulaşabiliyoruz.

Bununla birlikte yenilenen renklerle bölgenin doğal kaynaklarını ve özelliklerini kullanıcılara gösteren Google, böylece kullanıcılara bölge hakkında daha fazla bilgi veriyor. Google tarafınca paylaşılan örnekleri incelediğimizdeyse, güncelleme sonrasında ağaçlık alanların koyu yeşil, su kaynaklarının bulunduğu yerler ise açık bir şekilde gösteriliyor.

Güncellemenin ardından daha fazla ayrıntıyı kullanıcılara gösteren şirket, ayrıca şehirlerdeki kaldırımlar ve yollar üzerinde de değişikliğe gidiyor. Bu kısımda şehirdeki yolların ve kaldırımların gerçeğe yakın bir şekilde ölçeklendirildiğini ifade eden şirket, böylece haritaları kullanıcılara en doğru şekilde yansıtmayı planlıyor.