Anasayfa Haber Ubisoft, Üretim Hatası Kahve Kupaları İçin Özür Diledi

Ubisoft, Üretim Hatası Kahve Kupaları İçin Özür Diledi

Ubisoft Üretim Hatası Kahve Kupaları

Ubisoft China ve Sheepedia ortaklığında üretilen hatalı kahve kupaları internet ortamında gündem oldu.

Ubisoft China, kısa süre önce görselde gördüğünüz kupaları üretmek için Çinli giyim şirketi Sheepedia ile ortaklık kurdu. Ancak ters giden bir şeyler vardı. Ürünü ürettiler ve sonrasında sözde bir üretim hatası için özür dilediler.

Sheepedia, görünümü oldukça şık bir Ubisoft kupa bardağı hazırladı. Üretim sürecindeki bir “hata” ise tutacağın iç kısımda yer almasına neden oldu.

Analist Daniel Ahmad‘a göre Sheepedia, sorun için özür diledi ve kupaları satıştan kaldırdı. Ahmad, tüketicilerin kırık kupalar konusunda çok heyecanlandıklarına dikkat çekti ve onların geri getirilmesini istedi. Firmanın ise bu konuda Ubisoft’un Fransa’daki kurumsal sahipleriyle iletişim kurduğu söyleniyor.

Ahmad ayrıca Ubisoft China’nın sadece viral bir pazarlama kampanyası yürüttüğünü ve bunun gerçek bir hata olmadığını söylüyor. Görünüşe göre bu ürün Çin sosyal medyasında büyük bir sıçrama yaptı. Bununla birlikte kupaların tekrar satışa çıkması için bir tartışma başlamış durumda.

Aslına bakılırsa söz konusu olay gerçekten bir pazarlama stratejisi olabilir. Bu bağlamda Ubisoft sıradan bir kupa hazırlamış olsaydı kimse bunu konuşmuyor olacaktı.