Anasayfa Haber Sony Xperia 5 II Özellikleri Performans Testinde Ortaya Çıktı

Sony Xperia 5 II Özellikleri Performans Testinde Ortaya Çıktı

Sony Xperiea 5 II özellikleri

Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan Sony Xperia 5 II modelinin özellikleri Geekbench testinde ortaya çıktı.

Sony Xperiea 5 II ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden resmi basın görselleri sızdırılan Sony Xperia 5 II‘nin şimdi de bazı teknik özellikleri Geekbench testinde ortaya çıktı. Peki, Sony Xperia 5 II özellikleri ile kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak? Gelin, Sony’nin yeni amiral gemisinin sızdırılan özelliklerine yakından göz atalım.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarla birlikte Sony’nin yeni amiral gemisinin 8 GB RAM‘e ve Snapdragon 865 işlemcisine ev sahipliği yapacağı iddia edilmişti.

Tüm bu iddialar ortalıkta dolaşırken, bugün ise Sony’nin yeni amiral gemisi Geekbench üzerinde ortaya çıktı. Geekbench üzerinde SO-52A model numarasıyla listelenen telefon, Snapdragon 865 işlemcisi ve 8 GB RAM‘ı ile tek çekirdekli testten 909, çok çekirdekli testten ise 3.323 puan almayı başardı.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Evan Blass tarafınca paylaşılan görsellerle birlikte Sony’nin yeni nesil telefonunun tasarımı ve bazı teknik özellikleri ortaya çıkmıştı. Bu kısımda ise söz konusu telefonun 6.1 inç boyutundaki FHD+ çözünürlük sunan bir OLED ekranın üzerine kurulacağı belirtilmişti.

Evan Blass, aynı zamanda söz konusu bu ekranın ise 120 Hz ekran yenileme hızına ve 21.9 en boy oranına da sahip olacağını ifade etmişti. Tüm bu iddiaların haricinde yeni nesil telefonun, üç adet 12 MP çözünürlüklü arka kamera kurulumuyla beraber geleceği de netlik kazanmıştı.

Şimdilik, Sony’nin yeni nesil amiral gemisi hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, Sony’nin 17 Eylül‘de düzenleyeceği lansmanla beraber yeni nesil amiral gemisinin özelliklerinin detaylı olarak açıklanacağını da belirmekte yarar var.

Sızdırılan Xperia 5 II Görselleri