Anasayfa Haber MSI, 360 Hz Oculux NXG253R Oyuncu Monitörünü Piyasaya Sundu

MSI, 360 Hz Oculux NXG253R Oyuncu Monitörünü Piyasaya Sundu

MSI Oculux NXG253R

360 Hz monitör üreticileri arasına katılan MSI, G-Sync teknolojisinin yanı sıra 1 ms (GtG) tepki süresi sunuyor. Yeni Oculux NXG253R ayrıca Reflex Latency Analyzer teknolojisine sahip.

ASUS, Alienware ve Acer gibi isimlerin ardından MSI da yüksek yenileme hızına sahip oyuncu monitörü Oculux NXG253R modelini tanıttı. MSI Oculux NXG253R, rekabetçi oyuncular için 360 Hz yenileme hızı ve 1 ms (GtG) hızlı yanıt süresi sunuyor. Bununla birlikte NVIDIA G-Sync teknolojisi de destekleniyor.

MSI’ın Mystic Light özelliği, oyun sistemini kişiselleştirmemize ve senkronize bir RGB aydınlatma ortamı yakalamamıza olanak tanıyor.

MSI Oculux NXG253RNVIDIA Reflex Latency Analyzer teknolojisi ise Oculux NXG253R modeline entegre bir şekilde geliyor ve devrim niteliğinde bir özellik olarak nitelendiriliyor. Bildiğiniz üzere rekabetçi oyunlarda tepki süreleri oldukça önemli. Reflex Latency Analyzer, fareden gelen tıklamaları algılayabiliyor ve ardından bunun eyleme dönüşmesi (ateş etme sonrası silah ucundaki flaş gibi) için aradan geçen süreyi ölçüyor.

Bu yeni ölçüm aracı şu ana kadar özel yüksek hızlı kamera ve ekipmanlarda kullanılıyordu. Özet olarak Reflex Latency Analyzer ile fare, PC ve ekran arasındaki uyumluluk ve performans analiz edilebilecek.

360 Hz tazeleme hızına sahip olan yeni MSI Oculux NXG253R, 799 dolarlık resmi satış fiyatıyla birlikte Kasım ayında piyasaya çıkacak.