Anasayfa Haber Galaxy S30, Ekran Altı Kamera ile Gelebilir

Galaxy S30, Ekran Altı Kamera ile Gelebilir

Samsung’un beklenen yeni amiral gemisi serisi Galaxy S30, ekran altı kamera ve lazer otofokus teknolojileri ile gelebilir.

Samsung, 2020 yılı için tüm amiral gemisi akıllı telefon lansmanlarını tamamladı. Bu nedenle artık yeni gelecek serilere odaklanmaya başlayabiliriz. Samsung’un bir sonraki amiral gemisi serisi Galaxy S30 (ya da Galaxy S21) olacak. Yayınlanan raporlar, bu serinin de yine üç model halinde piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Ancak bu yeni amiral gemisi telefonlar için birçok söylenti açığa çıkmaya başladı. Bu söylentiler arasında en dikkat çekicisi ise Samsung’un, yeni amiral gemisi telefon serisinde farklı bir kamera teknolojisine geçeceği yönündeki söylentiler olduğu tartışılmaz.

Teknoloji devinin bir sonraki amiral gemisi telefon serisinin tasarımında radikal değişimlere gitmesi beklenmiyor. Ancak şirket, Galaxy Note 20 serisi ile tanıttığı ve Galaxy Z Fold 2 serisinde de kullandığı arka kamera stilini Galaxy S30 için de kullanabilir. Müşterilerin Galaxy S20 Ultra serisinde yaşadığı otomatik odaklama sorunlarını göz önüne aldığımızda, Samsung’un yeni serilerde lazer otofokus modülünü kullanmasını bekleyebiliriz. Bu da arka kamera tasarımının değişmesi anlamına gelir. Bu nedenle, tasarımda uyumun sağlanması için bazı küçük iyileştirmelerin olacağını söyleyebiliriz.

Galaxy S30 Ekran Altı KameraTüm bunların yanında, yeni amiral gemisi telefon serisinde ön kamera ekranın altında bulunabilir. Bu durum Samsung’un önümüzdeki yıl büyük bir kamera teknolojisi atılımını başlatacak olması anlamına geliyor. Şirket iki yıl önce, gelecekte kullanmayı planladığı çerçevesiz ekran türlerini piyasaya sürmüştü. Bu ekranlar bize şirketin çentiksiz ekranları benimsediğini göstermişti. Yeni kamera teknolojisiyle ekranda kamera için de bir bölüm bulunmayacak. Böylelikle kesintisiz ve çerçevesiz yeni bir ekran stiliyle karşı karşıya olacağız.

Son olarak, yeni kamera teknolojisinin ilk başta Galaxy S30’un Ultra varyantında kullanılmaya başlanmasını beklediğimizi belirtelim. Samsung kullanıcılarının merakla ve heyecanla beklediği özelliği duyuran raporların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version