Anasayfa Haber Apple Watch Series 6 Bu Ay Tanıtılmayabilir

Apple Watch Series 6 Bu Ay Tanıtılmayabilir

Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi

Son paylaşılan raporlara göre Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi daha ileri bir tarihe ertelenebilir.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarla birlikte Apple Watch Series 6‘nın Eylül ayında düzenlenecek olan lansmanla beraber tanıtılacağı ileri sürülmüştü. Ancak bugün paylaşılan raporlarla beraber Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Apple’a yakınlığıyla bilinen L0vetodream tarafınca ortaya atılan iddiaya göre, Eylül’ün ikinci haftası tanıtılacağı belirtilen yeni Apple Watch modelinin lansmanı daha ileri bir tarihe ertelenebilir.

Şimdilik, Apple cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Apple’a yakınlığıyla bilinen kaynak tarafınca servis edilen bilgilere göre, söz konusu lansmanın Eylül yerine Ekim ayında düzenlenebileceğini görmekteyiz. 

Apple Watch Series 6 tanıtım tarihi Bu kısımda ise yeni Apple Watch modelinin Ekim ayında düzenleneceği tahmin edilen iPhone 12 modelleriyle beraber tanıtılacağını ifade eden L0Vetodream, aynı zamanda bu etkinlikte yeni iPad modellerinin de lanse edileceğini tahmin ediyor.

Bildiğiniz üzere, Apple geleneksel olarak her yıl Eylül ayında bir lansman düzenliyordu. Bu lansmanda ise yeni nesil iPhone, iPad ve Apple Watch modellerini tanıtan Apple’ın, bu yıl koronavirüs nedeniyle yaşanan gecikmeden dolayı Eylül ayını boş geçeceği konuşuluyor. Böylece, Eylül ayını boş geçecek olan teknoloji devi, aktarılan bilgilere göre Ekim ayını içerisinde oldukça büyük bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor.

Tabi, haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi şimdilik bu konuyla ilgili Apple cephesinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak Apple’a yakınlığıyla bilinen kaynaklar, Apple’ın Eylül ayı yerine Ekim ayında bir lansman düzenleneceğine kesin gözüyle bakıyorlar.