Anasayfa Haber iPhone 12 Kutu İçeriği iOS 14.2 Beta 2 Güncellemesinde Ortaya Çıktı

iPhone 12 Kutu İçeriği iOS 14.2 Beta 2 Güncellemesinde Ortaya Çıktı

iPhone 12 kutu içeriği

iPhone 12 kutu içeriği ile ilgili önemli bir detay iOS 14.2 beta 2 güncellemesinde ortaya çıktı.

iPhone 12 kutu içeriği hakkında sızıntılar yapılmaya devam ederken, bugün kutu içeriğiyle ilgili önemli bir detay gözler önüne serildi.

Bildiğiniz üzere, daha önceden yapılan sızıntılarla beraber iPhone 12’nin kutu içeriğinde güç adaptörüne yer verilmeyeceği iddia ediliyordu. Tüm bu iddialar kullanıcıların kafasında soru işareti uyandırırken, bugünse iPhone 12’nin kutu içeriğinde kulaklığında yer almayacağı ifade edildi.

Kısa bir süre önce yayınlanan iOS 14.2 beta 2 güncellemesinde ortaya çıkan detaya göre, Apple’ın daha önceki güncellemelerde kulaklıklar için kullandığı “the Supplied” yani “sağlanan” ifadesini kaldırdığını görmekteyiz.

iOS 14.2 Öncesi Açıklama

iOS 14.2 sonrası açıklama

RF enerjisiyle ilgili yapılan açıklamada ise “sağlanan kulaklık” ifadesinin yerine yalnızca “kulaklık” ifadesine yer verildiğini de belirtiliyor. Şimdilik, Apple’ın “sağlanan” ifadesini neden kaldırdığı bilinmiyor.

Ancak Apple’a yakın kaynaklar bu detayın yeni nesil iPhone modellerinin kutu içeriğinde güç adaptörünün haricinde kulaklığa da yer verilmeyeceğini anlamına geldiğini belirtiyor.

iPhone 12 kutu içeriği Hatırlarsanız Apple ile ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz aylarda iPhone 12’nin kutu içeriğinde EarPods kulaklıklara yer verilmeyeceğini iddia etmişti. Bu kısımda Apple’ın kullanıcıları AirPods almaya teşvik edeceğini de ifade eden Kuo, bunun için de çeşitli promosyonlar düzenleneceğini de söylemişti