Anasayfa Haber Galaxy Z Fold 3, Ekran Altı Kamera İle Gelebilir

Galaxy Z Fold 3, Ekran Altı Kamera İle Gelebilir

Galaxy Z Fold 3 ekran altı kamera

Paylaşılan bilgilere göre Galaxy Z Fold 3, Samsung’un ekran altı kameralı ilk akıllı telefon modeli olabilir.

Samsung’un ilk ekran altı kameralı telefonu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Şirkete yakın kaynaklar, Samsung’un ekran altı kameralı ilk modelinin Galaxy Z Fold 3 olacağını iddia etti.

Bildiğiniz üzere daha önceden paylaşılan raporlarla beraber Samsung’un, ekran altı kamera modülünü ilk olarak Galaxy S21 serisinde kullanacağı iddia ediliyordu. Ancak bugün paylaşılan raporlara göre bahsi geçen bu modelin, önümüzdeki yılın ikinci yarısında tanıtılacak olan Z Fold 3 olabileceğini görmekteyiz.

Bunun yanı sıra paylaşılan raporlarda, Samsung’un ekran altı kamera teknolojisinin hala istenilen seviyede olmadığı da belirtiliyor. Bu sebepten dolayı Samsung’un söz konusu kamera modülünü bir sonraki modele ertelediği de ifade ediliyor. Şimdilik, Samsung cephesinden ortaya atılan iddialar ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Galaxy Z Fold 3 ekran altı kamera teknoloji Ancak şirkete yakın kaynaklar 2021 yılı içerisinde satışa sunulacak olan Galaxy S21 serinin ekran altı kamera olmadan piyasaya sunulacağının da altını özellikle çiziyorlar.

Samsung’un bahsi geçen kamera teknolojisini ise ilk olarak Z Fold 3 modelinde kullanacağı tahmin ediliyor. Bu modelinse tamamen çerçevesiz bir yapıyla beraber geleceğini ifade eden kaynaklar, aynı zamanda bu modelin esnek bir ekrana da sahip olacağını belirtiyorlar.