Anasayfa Haber Beats Flex Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Duyuruldu

Beats Flex Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Duyuruldu

Beats Flex

Tüm gün kullanıma uygun olarak gösterilen Beats Flex kablosuz kulak içi kulaklık duyuruldu

Artık kutusunun içerisinden şarj adaptörü ve kulaklık çıkmayacak olan iPhone 12 serisinin duyurulduğu sıralarda, Beats ise Beats Flex kablosuz kulak içi kulaklık modelini tanıttı. Adı gibi günlük yaşamınıza tam uyum sağlayacak kadar esnek olduğu ifade edilen kulaklık, 2017 yılında piyasaya sürülen Beats X’e tasarım anlamında oldukça benziyor. Ayrıca şirket, ürününü bugüne kadarki en uygun fiyatlı premium kablosuz kulaklıkları olarak lanse ediyor.

Beats Flex Özellikleri Neler?

Flex kablosuz kulak içi kulaklık USB-C şarj desteği ve 12 saate kadar daha uzun batarya süresine sahip. Beats 10 dakikalık Fast Fuel şarj ile 1.5 saat çalma süresi elde edilebileceğinin de altını çiziyor. Ek olarak ürün, yeni akustik sürücüsü ve gelişmiş mikrofon performansı sayesinde daha iyi ses kalitesine sahip.

Flex, boynunuzun arkasına dayanan esnek formda bir kabloya sahip. Takmadığınız zamanlarda, kulaklıklar manyetik olarak birbirine yapışıyor ve müziğiniz otomatik olarak duraklatılıyor. Kulaklığı tekrar kulağınıza taktığınızda oynatma otomatik olarak kaldığı yerden devam ediyor. Ürünün gücünü Apple W1 çipinden aldığını da belirtelim. Bu sayede iPhone veya iPad cihazlarınız ile otomatik olarak eşleşebiliyor.

21 Ekim itibarıyla satışa sunulacak olan Beats Flex için Alev Mavisi, Beats Siyahı, Duman Grisi ve Yuzu Sarısı renklerinden birisini seçebileceksiniz. Ürünün fiyatı ise 549 TL.