Anasayfa Haber iPhone 12 Ekran Değişim Ücretleri Açıklandı

iPhone 12 Ekran Değişim Ücretleri Açıklandı

iPhone 12 ekran değişim ücretleri

13 Ekim tarihinde tanıtılan iPhone 12 modellerinin ekran değişim ücretleri resmi olarak açıklandı.

iPhone 12 ekran değişim ücretleri belli oldu. Apple tarafından açıklanan ekran değişim ücretleri özellikle ülkemizdeki kullanıcıları üzebilir.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda gelişen ekran teknolojilerine paralel olarak akıllı telefonların ekran değişim ücretleri de bir hayli arttı. Özellikle üst segment telefonların ekran değişim ücretleri, artan dolar kuruyla birlikte giriş seviyesi telefon fiyatına gelmiş durumda. Üst segment telefonların yüksek ekran değişim maliyetleri kullanıcıları üzerken, Apple’da bugün iPhone 12 modellerinin ekran değişim ücretlerini açıkladı.

Bu kısımda ise Apple’ın iPhone 12 ekran değişim ücreti için 279 dolar fiyat belirlediğini görmekteyiz. Bunun haricinde Apple yapmış olduğu açıklamayla beraber bu fiyatın iPhone 12 Pro modeli için de geçerli olacağını belirtti.

iPhone 12 Ekran Onarımı (garanti kapsamı dışında)
iPhone 12 Pro $ 279
iPhone 12 $ 279

Şirket, iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max modellerinin ekran onarım ücreti hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat, söz konusu modellerin de ekran değişim ücretlerinin yakında açıklanacağı tahmin ediliyor.

Aynı zamanda şimdilik iPhone 12 modellerinin ülkemizdeki ekran değişim ücretleri de bilinmiyor. Ancak mevcut iPhone 11 modellerinin ekran değişim ücretlerine göz attığımızda ise, OLED ekranlı iPhone 11 Pro‘nun ekran değişim ücretinin 2.509 TL olduğunu görmekteyiz.

iPhone 11 Pro’nun ekran değişimi ücretinden yola çıkacak olursak, iPhone 12 ve 12 Pro‘nun ekranın herhangi bir zam yapılmaması durumunda 2.509 TL‘ye iPhone 12 Pro Max modelininse ekranının 2.959 TL‘ye değişeceğini tahmin etmekteyiz. Son olarak halihazırda satışta olan iPhone 11‘in ekran değişim ücretlerini ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

iPhone 11 Ekran Değim Ücretleri

iPhone 11 Ekran onarımı (garanti kapsamı dışında)
iPhone 11 Pro Max 2.959 TL
iPhone 11 Pro 2.509 TL
iPhone 11 1.789 TL

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version