Anasayfa Haber Kingston’dan Çift Arayüze Sahip USB Bellek: DataTraveler Duo

Kingston’dan Çift Arayüze Sahip USB Bellek: DataTraveler Duo

Kingston DataTraveler Duo

Yeni DataTraveler Duo, çift arabirim ile iki tarafında hem USB Tip-A hem de USB Tip-C bağlantı seçeneği sunuyor.

Depolama alanında ürünler geliştiren Kingston, çok yönlü kullanım için çift arabirime sahip USB flash sürücüsünü kullanıma sunduğunu duyurdu. DataTraveler Duo, yeni ve daha eski cihazlara sahip kullanıcılar için esneklik sağlayacak şekilde tasarlanmış.

Yeni USB bellek, dosyaları dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar veya mobil cihazlar arasında paylaşmak için hem standart USB Tip-A hem de USB Tip-C bağlantı noktasına sahip. Çift arabirim ile desteklenen sürücü, 32 GB ve 64 GB kapasite seçenekleriyle geliyor.

Kingston DataTraveler DuoBu üründe kayan kapak tasarımı kullanılmış ve konektörler rahat bir şekilde korunuyor. Ayrıca DataTraveler Duo ile kağıt üzerinde 5 Gbps’e ulaşan USB 3.2 Gen 1 hızlarından yararlanmak mümkün.

Özetle, yeni çift arabirimli tasarım ile birlikte tek USB bellği farklı ihtiyaçlara göre kullanabilirsiniz. Anlık olarak USB Tip-A veya USB Tip-C bağlantıya sahip farklı bir PC veya mobil cihaz farketmeksizin yeni bellek kullanılabiliyor. Son olarak, ürün beş yıllık garanti ile desteklendiğini belirtelim.