Anasayfa Haber AirPods 3 ve AirPods Pro 2 Önümüzdeki Yıl Tanıtılabilir

AirPods 3 ve AirPods Pro 2 Önümüzdeki Yıl Tanıtılabilir

AirPods 3 ve AirPods Pro 2

AirPods 3 ve AirPods Pro 2 ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

AirPods modelleriyle sektöre damgasını vuran Apple, şimdi de kullanıcıların karşısına AirPods 3 ve AirPods Pro 2 ile çıkmaya hazırlanıyor. Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklık modelleri kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugünse yeni nesil modellerle ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

Apple yakın kaynaklarca paylaşılan bilgilere göre, üçüncü nesil AirPods ve AirPods Pro 2 modellerinin önümüzdeki yıl tanıtılacağı ifade ediliyor. Bu kısımda üçüncü nesil AirPods modelinin tasarımsal açıdan bazı yeniliklere ev sahipliği yapacağını ifade eden kaynaklar, ayrıca bahsi geçen modelin tasarımının birinci nesil AirPods Pro‘ya benzeyeceği de iddia ediyorlar.

Bunun haricinde paylaşılan raporlarda bahsi geçen modelin serinin önceki modellerine kıyasla daha iyi bir pil ömrüne sahip olacağı da belirtiliyor. Teknik özellikleri bakımından AirPods Pro 2’nin gerisinde kalacağı da belirtilen modelin, aynı zamanda aktif gürültü engelleme gibi gelişmiş özelliklere de sahip olmayacağı söyleniyor.

AirPods Pro 2, Galaxy Buds Benzeri Bir Tasarımla Gelebilir

Bugün paylaşılan raporla beraber ayrıca ikinci nesil AirPods Pro modelinin de bazı detayları gün yüzüne çıktı. 2021’in ikinci yarısında tanıtılacağı ifade edilen bu modelinde tasarımsal anlamda ciddi yeniliklerle beraber geleceği düşünülüyor.

Bu kısımdaysa kısa saplara veda edeceği söylenen kablosuz kulaklığınsa görünüş bakımından Galaxy Buds‘ı andıracağı da iddia ediliyor. Bunun haricinde daha gelişmiş ses özelliklerini de bünyesinde bulunduracağı belirtilen modelin, serinin önceki modellerine kıyasla daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunması bekleniyor.

AirPods Studio Bilmecesi Devam Ediyor

Bildiğiniz üzere Apple’ın 13 Ekim’de düzenlemiş olduğu lansman sırasında AirPods Studio kulak üstü kulaklık modelini de tanıtacağı ileri sürülmüştü. Ancak, Apple 13 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirdiği lansmanda bir süredir sızıntılara konu olan kulaklık modelini tanıtmamıştı.

Yeni nesil kulak üstü kulaklık modelinin ne zaman tanıtılacağı halen sır gibi saklanıyor. Fakat, bazı kaynaklara göre bahsi geçen modelin bu yıl tanıtılmayacağı ön görülüyor. Söz konusu kulak üstü kulaklık modelinse en erken 2021 yılında tanıtılacağı tahmin ediliyor.