Anasayfa Haber Uplay+ İsim Değiştirerek Ubisoft+ Oldu

Uplay+ İsim Değiştirerek Ubisoft+ Oldu

Ubisoft+

PC oyun abonelik programı Uplay+ 10 Kasım itibarıyla Ubisoft+ haline gelecek.

Ubisoft tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan PC oyunu abonelik programı Uplay+ yeni bir isimle karşımıza çıkıyor. Program, 10 Kasım tarihi itibarıyla Ubisoft+ adını alacak ve sadece PC’ler ile sınırlı kalmayacak. Şirket, yine 10 Kasım’da Amazon Luna için bir beta başlatma ve 2021’den önce de Google Stadia kullanıcılarına erişim sağlama planları yapıyor.

Luna beta süreci boyunca oyunlara erişim sağlamak için sadece 14.99 dolar fiyatlı Ubisoft+ aboneliğine sahip olmak gerekecek ve ekstra hiçbir ücret ödenmeyecek. Benzer teklif Stadia sürümü için de geçerli olacak. Hatta Google hizmetinin ücretsiz sürümüne sahip olanlar bile yayıncıdan oyun oynamak için Ubisoft + aboneliğini kullanabilecek. Beta sonrası fiyatlandırma konusundaysa henüz açıklama yapılmıyor.

Aboneliğin detayları tarafında da pek bir değişiklik yok. Hem yeni hem de klasik Ubisoft kataloğunun neredeyse tamamına tam erişim sunulacak. PC için bu, 100’den fazla oyun anlamına geliyor ancak akış hizmetleri tarafında Ubisoft’un yakında Watch Dogs: Legion, Assassin’s Creed Valhalla ve Immortals Fenyx Rising gibi yeni oyunlarla kütüphanesini büyütmesi bekleniyor. Valhalla gibi bazı oyunlarda çapraz ilerlemenin sunulmasıyla birlikte oyuncular tercih ettikleri platformlar arasında kolayca geçiş de yapabilecek.

Bu arada Uplay ve Ubisoft Club‘ı birleştiren Ubisoft Connect‘in de yakın zamanda duyurulduğunu hatırlatalım.