Anasayfa Video ASUS ROG STRIX GEFORCE RTX 3070 OC EDITION Kutu Açılışı

ASUS ROG STRIX GEFORCE RTX 3070 OC EDITION Kutu Açılışı

PC kullanıcıları tarafından heyecanla beklenen yeni RTX 3070 serisinin ilk örneğinin kutusunu açıyor ve karta yakından bakıyoruz!

Nvidia’nın RTX 3000 serisi gerek performans, gerekse de fiyat açısından kimsenin beklemediği kadar sürprizli bir biçimde piyasaya çıkmaya başlamıştı. Biz de elimize ulaştıkça hem Nvidia’nın kendi Founders Edition serilerini, hem de iş ortaklarının çıkardığı varyasyonları sizler için inceledik.

Founders Edition incelemelerini aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz:

NVIDIA GeForce RTX 3080 İncelemesi

NVIDIA GeForce RTX 3090 İncelemesi

PC oyuncularının büyük bir merakla beklediği RTX 3070 modelinin çıkışı ise diğer modellerden geriye bırakılmıştı. Nvidia’nın sonu 70 ile biten modelleri genellikle fiyat/performans açısından en çok sevilen ekran kartları oluyor. Bu yüzden de RTX 3070 modelinin gelişinin piyasada heyecan uyandırması şaşırtıcı değil.

Ancak Nvidia’nın RTX 3070 Founders Edition sürümünün henüz ülkemize gelip gelmeyeceği belirsiz. Ne var ki Asus gibi iş ortakları boş durmuyor tabii ki. Nitekim bu videomuzda Asus tarafından geliştirilen ROG Strix RTX 3070 OC Edition modelini kutusundan çıkarıyor ve genel özelliklerine yakından bakıyoruz!

Önümüzdeki günlerde bu kartın detaylı incelemesini ve oyun performans testlerini içeren videomuzu da yayınlayacağız. O yüzden iyi seyirler ve bizi izlemeye devam edin!