Anasayfa Haber CoD: Modern Warfare 2 Multiplayer Modu Yeniden Düzenleniyor

CoD: Modern Warfare 2 Multiplayer Modu Yeniden Düzenleniyor

Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer modu yeniden düzenleniyor

Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer modu, serinin hayranları tarafından yeniden düzenleniyor.

Activision, Call of Duty Modern Warfare 2’nin Remastered versiyonunu geçtiğimiz aylarda piyasaya sürmüştü. 2009 yılında piyasaya sunulan oyunun grafiklerini yeniden elden geçiren yapımcı firma, ne yazık ki söz konusu Remastered versiyonda oyunun Multiplayer moduna yer vermemişti. Bu durum oyuncuları hayal kırıklığına uğratırken, serinin hayranı bir ekibin Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer modunu yeniden düzenlediği ortaya çıktı.

Halihazırda geliştirilen mod ile ilgili şimdilik detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak, paylaşılan ekran görüntülerine göre oyunun Terminal ve Rust gibi ikonik haritalarının yeniden elden geçirildiğini görmekteyiz.

Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer - Rust
Yenilenen Rust Haritası 
Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer - Terminal
Yenilenen Terminal Haritası

Rust ve Terminal haritalarının haricinde toplamda 9 haritayı da yeniden elden geçirdikleri belirtilen geliştirici ekip, aynı zamanda oyundaki silahları da yeniden düzenliyor. Böylece, oyunculara yenilenen bir Multiplayer deneyimi sunmayı hedefleyen ekip söz konusu modu ise 2021 yılında piyasaya sunmayı hedefliyor.

Bu süre zarfı içerisinde geliştirilen mod için bir de beta süreci başlatacaklarını duyuran geliştiriciler, serinin hayranlarına bambaşka bir deneyim yaşatmayı planlıyor. Son olarak hemen aşağıdan oyunun yenilenen çoklu oyunculu moduna ait kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.