Anasayfa Haber Huawei Mate X2, 66W Hızlı Şarj İle Gelebilir

Huawei Mate X2, 66W Hızlı Şarj İle Gelebilir

Huawei Mate X2 66w hızlı şarj desteği

Güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgilere göre Huawei Mate X2, 66W hızlı şarj desteği ile beraber piyasaya sürülebilir.

Önümüzdeki yıl tanıtılacağı ön görülen Huawei Mate X2 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önceden paylaşılan haberlerle beraber içe doğru katlanabilen ekranla beraber geleceği iddia edilen katlanabilir telefonun, şimdi de 66W hızlı şarj desteği ile birlikte geleceği 3C sertifikasında ortaya çıktı.

Şimdilik, söz konusu sızıntı hakkında Huawei cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat Huawei’ye yakın kaynakların elde ettiği bilgilere göre, serinin yeni katlanabilir telefonunun 66W hızlı şarj desteğiyle beraber gelebileceğini görmekteyiz.

Huawei Mate X2 66W hızlı şarj

Bunun dışında yine aynı kaynakların servis ettiği bilgilerde, yeni nesil telefonun Wi-Fi 6 desteğine ve EMUI 11 arayüzüne de ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Aynı zamanda dört adet kamerayı da bünyesinde bulunduran katlanabilir telefonun, katlandığında ise ikili ön kamera sistemine de sahip olacağı paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.