Anasayfa Haber Far Cry 6 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Far Cry 6 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Far Cry 6 çıkış tarihi

COVID-19 nedeniyle ertelenen Far Cry 6 çıkış tarihi Microsoft Store üzerinde yanlışlıkla listelendi.

Ubisoft, geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu açıklamayla beraber Far Cry 6’nın çıkış tarihini COVID-19’dan dolayı ertelediğini duyurmuştu. Bu kısımdaysa geliştirici firma söz konusu oyunu, 2 Nisan 2021’den 31 Mart 2022’ye kadar devam edecek olan 2022 mali yılında piyasaya süreceğini ifade etmişti. Far Cry 6 çıkış tarihi serisinin hayranları tarafından merak edilirken, bugünse oyunun yeni çıkış tarihi Microsoft Store üzerinden listelendi.

Geçtiğimiz saatlerde yanlışlıkla listelenen oyunun ise daha önceden belirtildiği gibi 25 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya sunulacağını görmekteyiz. Şimdilik, Ubisoft ve Microsoft cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmediğini de belirtelim.

Far Cry 6 çıkış tarihi

Hatırlarsanız, daha önceden de Immortals Fenyx Rising, Mafia: Definitive Edition ve Mafia 2: Definitive Edition gibi oyunların da çıkış tarihi Microsoft Store üzerinde listelenmişti. Bahsi geçen yapımlar ise listelenen tarihlerde piyasaya sunulmuştu.

Yaşanan bu gelişmeleri göz önünde bulunduran Ubisoft’a yakın birçok kaynak ise sızdırılan bu tarihin doğru olduğunu da düşünüyor.