Anasayfa Haber GTA Online İlk Harita Güncellemesini Alıyor

GTA Online İlk Harita Güncellemesini Alıyor

GTA Online harita güncellemesi

Rockstar Games, GTA Online’ın ilk harita güncellemesini yayınlamış olduğu kısa tanıtım videosu ile duyurdu.

Bir süredir devam eden sızıntı ve söylenti haberlerinin ardından GTA Online harita güncellemesi, yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber resmiyet kazandı. Şimdilik, güncelleme hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak yeni haritanın en kısa süre içerisinde yayınlanacak olan fragmanla beraber detaylandırılması bekleniyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Exspress.co.uk, Rockstar Games’in oyunun ilk harita genişlemesini içeren büyük bir GTA Online güncellemesi üzerinde çalıştığını iddia etmişti.

Bugünse iddialarda olduğu gibi Rockstar Games, beklenen güncelleme duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden kısa bir tanıtım videosu yayınlayan yapımcı firma, böylece GTA 5 Online’ın yeni haritasından ilk görüntülerini de oyuncularla paylaştı.

Kısa tanıtım videosuyla ilgili yayınlanan raporlara bakacak olursak, bir sonraki Heist görevlerinin fragmanda gösterilen adada geçeceği tahmin ediliyor. Haberin başında belirttiğimiz gibi şimdilik Rockstar cephesinden yeni güncellemeyle ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı.

Bunun yanı sıra bazı kaynaklar ise yayınlanacak olan bu büyük güncellemenin GTA 6’ya zemin oluşturabileceğini de düşünüyorlar.